Trendy badkamerkranen volop in opmars

De tijd dat kranen louter objecten waren waaruit water stroomt, ligt gelukkig al lang achter ons. Net zoals de andere onderdelen van de badkamer worden ze hoe langer hoe meer trendy. Een badkamerkraan kan een echte blikvanger worden in je badkamer. Er zijn verschillende types trendy kranen verkrijgbaar die er mee voor zorgen dat je badkamer in een stijlvolle ruimte verandert waar het aangenaam toeven is.

Badkamerkranen: keuze te over

Heb je een moderne badkamer met een strakke look? Dan hoort daar een trendy badkamerkraan bij. Kraanwerk kan je in verschillende formaten en afmetingen verkrijgen. Tegenwoordig zijn strakke ronde en vierkante vormen volop in. Je kan opteren voor opbouwkranen. Wil je een extra toets toevoegen? Kies dan een badkamerkraan die rechtstreeks uit de muur komt en niet op het bad of de lavabo wordt gemonteerd. Ook badkamerkranen met een retro uitstraling zijn aan een steile opmars bezig.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij het ontwerpen van moderne badkamerkranen wordt er niet alleen aan het uiterlijk gedacht. Ze moeten ook van optimale kwaliteit zijn en aan de strengste eisen voldoen. Aangezien ze veel worden gebruikt, speelt duurzaamheid bij de productie een voorname rol. Verder wordt er ook hoe langer hoe meer aan het milieu gedacht. Zo zijn thermostatische kranen zuinig en bovendien niet meer weg te denken uit een hedendaagse badkamer.

 

Badkamerkranen van Lafiness

Ben je op zoek naar een trendy badkamerkraan van optimale kwaliteit? Dan vind je vast en zeker je gading in de collectie van Lafiness. De badkamerkranen van Lafiness zijn degelijk, hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zien er heel aantrekkelijk uit. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en krijg je niet met kalkaanslag te maken. Lafiness biedt je niet alleen kraanwerk, maar alles om je badkamer perfect uit te rusten: baden, douches, badkamermeubels, … Zo kan je ervoor zorgen dat je badkamerkraan en de rest van de inrichting perfect bij elkaar aansluiten.

14 06 2013
Trendy badkamerkranen Lafiness
Ga naar de catalogus