Bron van baden

Lafiness is een bron van baden. Of, anders gezegd, een compleet gamma om je badkamer in te richten. Omdat het alles omvat wat je maar kan wensen, omdat het tegenover elke smaak een stijl kan plaatsen, en omdat het voor ieders budget een oplossing biedt. 

Dompel je onder in onze wereld van water en ontdek onze merkconcepten. Maak hier kennis met inspirerende badkamers. Om je de mogelijkheden te tonen; niet om je regels voor te schrijven. Dus laat je vooral niet beknotten in je vrijheid om zelf te mixen en te matchen. Om zelf je eigen badmoment te creëren. Een moment waarin je jezelf compleet tot uitdrukking kunt laten komen. Want dat is waar Lafiness naar streeft: iedereen laten baden zoals hij het wilt. 

Ontdek hier onze PURO rimless

Bekijk al onze demofilms

Nieuws

nieuws afbeelding

Laminaat in de badkamer, waarom niet?

14 augustus 2015

De badkamer is allang niet meer dat kleine kamertje van vroeger, maar wordt steeds groter, luxueuzer en gezelliger. Een volwaardige, sfeervolle ontspanningsruimte om weer helemaal tot rust te komen na een drukke dag. Door de kilte van het sanitair en de tegels is het niet eenvoudig om een warme sfeer in de badkamer te creëren.. En een houten vloer is natuurlijk geen optie in de badkamer. Of toch? 

Uit onze catalogus