Opbouwkranen: blikvangers in je badkamer

Opbouwwastafels worden in combinatie met opbouwkranen meer en meer gebruikt, vooral in moderne badkamers. Ze geven je badkamerinterieur een strakke uitstraling en vormen echte blikvangers.

Vorm en materiaal opbouwkraan in de kijker

Een opbouwwastafel of opbouwwaskom wordt letterlijk op het badkamermeubel geplaatst. De tegenhanger is een inbouwwastafel die volledig in het meubel is geïntegreerd. Wanneer je voor een opbouwmodel kiest, wordt de vorm, kleur en het materiaal van je waskom erg geaccentueerd. Dat is ook de reden dat veel mensen ervoor kiezen. Het geeft een bijzonder effect en trekt meteen de aandacht wanneer je de badkamer binnenkomt.

 

Plaatsing van een opbouwkraan

De kraan zelf kan op de waskom of op het badkamermeubel worden geplaatst. Waar de kraan zich bevindt, is afhankelijk van het model dat je kiest. Kies een opbouwkraan die aan je persoonlijke smaak beantwoordt en die bij de stijl van je badkamer past. Denk vooraf ook goed na over de mogelijke plaatsingen en hoe de badkamerkranen in het geheel zullen passen. Kleine details in de plaatsing, het materiaal of de vorm kunnen grote gevolgen hebben op esthetisch gebied.

 

Degelijk en onderhoudsvriendelijk

Het esthetische aspect van opbouwkranen is natuurlijk belangrijk, maar ook de duurzaamheid is van groot belang. Kranen moeten meerdere keren per dag dienstdoen en tegen een stootje kunnen. De opbouwkranen van Lafiness blinken uit in degelijkheid. Ze zien er niet alleen fraai uit, maar gaan ook lang mee. Verder komen ze tot hun recht in elk type badkamer en zijn ze onderhoudsvriendelijk.

 

Lafiness opbouwkranen

De Lafiness-collectie bevat een uitgebreid gamma aan opbouwkranen. Ben je fan van een sierlijk en elegant model? Of kies je eerder voor een moderne en strakke opbouwkraan? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Vaststaat dat een opbouwkraan in iedere badkamer tot zijn recht komt.

04 03 2013
Een opbouwkraan is stijlvol en vormt een echte blikvanger in je badkamer.
Ga naar de catalogus