Retro badkamerkranen: smaakvol en nostalgisch

Retro badkamerkranen passen zowel in een klassiek als een modern interieur en vallen op door hun tijdloos design. Dit soort kranen wordt met oog voor detail gemaakt en alle originele kenmerken van weleer komen erin terug: afrondingen, vormen, handgrepen, enz. Op die manier wordt een aparte sfeer opgeroepen die je badkamer cachet en extra karakter geeft. De moeite waard om te ontdekken, zeker als je een nostalgische inborst hebt.

Retro badkamerkranen zijn echte blikvangers

Ben je op zoek naar kranen met een stoere uitstraling en elegante afwerking? Dan zijn retro badkamerkranen de ideale oplossing. Ook al worden ze vaak geassocieerd met klassieke interieurs, toch passen ze door hun strakke look ook in moderne badkamers. Hun veelzijdigheid is dan ook een troef die het succes in grote mate verklaart. Bovendien zijn het echte blikvangers in je badkamer die aan vroegere tijden doen denken.

 

Retro look met hoogtechnologisch binnenwerk

Vergis je niet: een retro look betekent allerminst mindere kwaliteit. Ook al stralen ze de sfeer van weleer uit, retro badkamerkranen zijn uitgerust met een hoogtechnologisch binnenwerk. De gebruikte materialen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en van hoge kwaliteit. En dat is ook een must aangezien kranen zowat de meest gebruikte onderdelen van een badkamer zijn. Ze moeten tegen een stootje kunnen en altijd naar behoren functioneren.

 

Ga volledig retro

Wil je volledig retro gaan? Dan kies je niet alleen voor retro badkamerkranen, maar moet ook de rest van je badkamer op de juiste manier zijn ingericht. Een bad op pootjes mag niet ontbreken en de nodige retro badkameraccessoires evenmin. Wat te denken van een art-deco zeepbakje en een retro badkamer wandlamp? En ook het gebruik van porselein is een must; zo doet een waskom in porselein wonderen. Hou het volledige plaatje in het oog om een nostalgisch en smaakvol geheel te verkrijgen waar je volledig tot rust komt en volop geniet!

08 04 2013
Retro badkamerkranen passen zowel in klassieke als moderne badkamers.
Ga naar de catalogus