Onmisbare badkameraccessoires voor de lavabo

Rond de lavabo speelt zich elke dag een deel van onze bezigheden in de badkamer af. Daarom hebben we badkameraccessoires nodig die speciaal zijn ontworpen om rond de lavabo gebruikt te worden. Badkameraccessoires moeten in de eerste plaats praktisch zijn, maar het design mogen we niet uit het oog verliezen. Kleine details maken immers het verschil. Hierbij vind je een handig overzicht van functionele en fraaie badkameraccessoires !

De final touch : een design handdoekhouder

Een handdoekhouder prijkt zonder twijfel bovenaan de lijst met badkameraccessoires die je absoluut moet hebben. Het is zaak om een model te kiezen dat enerzijds aan je behoeften beantwoordt en anderzijds bij de inrichting van je badkamer past. De meest praktische oplossing is een dubbele en mobiele handdoekhouder waarop je twee handdoeken kan laten drogen. Zo heb je altijd een droge handdoek bij de hand. Qua design is een elegant model in chroom altijd een voltreffer.

 

Badkameraccessoires : zeepbakje of zeepdispenser ?

Gebruik je dagelijks een stup zeek ? Dan ken je ongetwijfeld de noodzaak van een zeepbakje. Als je het stuk zeep op de lavabo plaatst, ontstaat er een laagje dat verhardt waardoor je lavabo vuil wordt. Een zeepbakje is de ideale oplossing voor een piekfijne lavabo die je gemakkelijk kan onderhouden. Bovendien zal je het stuk zeep nooit kwijt geraken of op de grond laten vallen. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar : zeepbakjes die je aan de muur bevestigt of gewoon op de lavabo plaatst. Gebruik je liever vloeibare zeep ? Kies dan voor een zeepdispenser in staal of chroom !

 

Een bekerhouder voor een optimaal comfort

De lavabo is ook de plaats waar we meerdere keren per dag onze tanden poetsen. Voor het spoelen van je mond na het poetsen, kan je het beste een apart glas voorzien. Maar dat verlies je al snel uit het oog en het kan zelfs gebeuren dat je niet goed weet of het glas dat je beetneemt wel het jouwe is. Om dat te voorkomen, is een bekerhouder de ideale oplossing, zowel op het gebied van comfort als hygiëne. Het handigste is om de houder aan de muur te bevestigen. Ook qua design zijn er veel mogelijkheden. Hou je van een luxueuze of liever strakke look ? De bekerhouders van Lafiness voegen een esthetische toets toe aan je badkamer.

29 05 2013
 badkameraccessoires Lafiness
Ga naar de catalogus