Creëer de juiste sfeer met leuke badkameraccessoires

Met de winter in aantocht is het weer volop cocoonen geblazen. De dagen worden korter en we zoeken de warmte en knusheid, gezellig samen met het gezin of familie. Maar je maakt ook graag tijd voor jezelf om in alle rust te genieten. Geen plek die er beter voor geschikt is dan je badkamer.

Badkameraccessoires maken je badkamer gezellig


Wat is er zaliger dan een heerlijk lang bad te nemen, terwijl buiten de winter volop van zich doet spreken? Als je de juiste sfeer creëert, wordt het dubbel genieten. Leuke badkameraccessoires zijn dan je ideale bondgenoot waarmee je het nog aangenamer en gezelliger maakt. Bovendien geven badkameraccessoires je interieur een design uitstraling.

Badkameraccessoires in alle vormen en kleuren


Er zijn genoeg badkameraccessoires verkrijgbaar die je badkamer in een oase van rust en wellness omtoveren. Badkaarsjes op de rand van het bad plaatsen of de populaire LED drijfkaarsen (bijv. Philips AquaLights), is zeker een goed idee. Zo wordt je badkamer een romantische plek om samen met je partner te cocoonen. Daarbij hoort een lekker glas wijn die je in een design glashouder plaatst. Om het geheel af te maken, zorgt een badradio voor sfeervolle muziek.    

Verlichting en stijlvolle badhanddoeken

Om de juiste sfeer te creëren, is verlichting een onmisbaar element. Mooie design verlichting zorgt ook voor een stijlvolle uitstraling. En op een sierradiator hang je je badhanddoeken in trendy kleuren of met leuke motiefjes.    

10 12 2012
Met de juiste badkameraccessoires maak je van je badkamer een romantische plek om alleen of met je partner te cocoonen.
Ga naar de catalogus