Wastafelmeubels: comfortabel, bekoorlijk en degelijk

In je badkamer heb je meestal niet zo veel plaats voor badkamermeubels. Je moet dan ook vooral de praktische kant van de zaak bekijken en meubels kiezen in functie van de beschikbare ruimte. Het wastafelmeubel dat zich onder de wastafel bevindt, is zowat het belangrijkste meubelstuk. Het moet voldoende opbergruimte bieden en tegelijkertijd ook mooi in je badkamer passen. Redenen genoeg om er de nodige
aandacht aan te besteden en niet over één nacht ijs te gaan.

Verschillende vormen en afmetingen

Wastafelmeubels worden meestal volledig afgestemd op de vorm en afmetingen van de wastafel. Ze hebben dezelfde lengte en diepte en vormen een harmonieus geheel. Dikwijls zijn ze aan de muur bevestigd wat handig is om de badkamervloer te poetsen en de sifons te verbergen. Maar er zijn ook andere mogelijkheden die een fraai resultaat opleveren. Je kan dus gerust van de norm afwijken door bijvoorbeeld een apart en uniek wastafelmeubel te kiezen: kleiner of groter dan de wastafel, al dan niet ‘zwevend’, in een bijzondere kleur of speciaal materiaal,… Aan mogelijkheden geen gebrek!

 

Wastafelmeubels: waarmee rekening houden?

Badkamermeubels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: hout (MDF of spaanplaat), kunststof maar ook staal of glas worden gebruikt. Bij het kiezen van een wastafelmeubel hou je rekening met een aantal factoren. De voornaamste:

• Welke ruimte is er beschikbaar?

• Heb je veel opbergruimte nodig?

• Hoeveel personen maken er gebruik van de badkamer?

• Uiteraard zijn ook je persoonlijke smaak en je budget bepalende factoren.

 

Langdurig genieten van je wastafelmeubel

Badkamermeubels moeten comfortabel en praktisch zijn, maar ook lang meegaan. En dat geldt ook voor wastafelmeubels. Hou bij je keuze eveneens rekening met de ergonomie en gebruiksgemak. Ook na veelvuldig gebruik moeten ze er nog patent uitzien. Informeer je vooraf grondig over de verschillende mogelijkheden en vraag raad in een speciaalzaak. Zo zal je er extra lang van kunnen genieten en wordt het een plezier om dagelijks in je badkamer te vertoeven.

24 04 2013
wastafelmeubels
Ga naar de catalogus