Genieten van wellness in de badkamer

Wellness wordt almaar belangrijker in de badkamer. Het is niet langer een louter functionele plaats om zich te wassen maar echt een ruimte om te relaxen en genieten. Er zijn heel wat mogelijkheden om wellness in je badkamer te beleven. Een whirlpoolbad kan uiteraard niet ontbreken...

Wellness onder de douche

Wellness hoeft niet altijd luxueus en prijzig te zijn. Ook in de douche kan je wellness-momenten beleven. Tegenwoordig zijn er douches met hydromassage en stoomdouches verkrijgbaar. Bij hydromassage worden er jets in de douchewand ingebouwd die warm water op je lichaam spuiten. Wil je nog een stap verder gaan? Ga dan voor licht- en geurtherapie in de douche en zorg voor een ontspannend streepje muziek.

 

Comfortabel baden in alle rust

Een ligbad is een vast onderdeel van onze badkamer en tegenwoordig zijn er luxueuze uitvoeringen verkrijgbaar. Er worden hoe langer hoe meer grotere modellen en duo-baden verkocht. In bad neem je tijd voor jezelf, kan je echt relaxen met een goed boek en een drankje.

 

Whirlpoolbaden: voel de bubbels op je lichaam

In een whirlpoolbad kom je volledig tot rust en is het heerlijk ontstressen. Dankzij de hydrojets voel je de warmwatermassage over je lichaam glijden. Er zijn modellen verkrijgbaar in allerlei formaten en stijlen. Om ook van de buitenlucht te genieten, kan je een whirlpoolligbad ook in de tuin of op het terras plaatsen. Heb je ook een zwembad? Plaats de jacuzzi of bubbelbad dan in de buurt van het zwembad en combineer de twee tijdens een lange relaxatiesessie, na een lange werkdag of gewoon wanneer je er zin in hebt.

08 05 2013
Wellness whirlpool bad
Ga naar de catalogus