Lafiness ligbaden met strakke rechtlijnige vormen

De badkamer is in de meeste woningen dé relaxruimte bij uitstek om de stress van de dag te vergeten en in een oase van rust te ontspannen. Er is niets zo zalig dan gedurende een uur (of langer) in een ligbad te genieten en een goed boek te lezen. En waarom neem je er geen glaasje wijn bij? Lafiness ligbaden zijn er in vele vormen, maten en stijlen. Zo zijn de strakke, rechtlijnige vormen meer in opmars en bieden heel ze  heel wat troeven.

Lafiness ligbaden in verschillende soorten en maten

Een ligbad mag in je badkamer niet ontbreken. Als je een compacte badkamer hebt, kan je het bad met een douche combineren en een badscherm voorzien. Ligbaden zijn verkrijgbaar in verschillende  soorten en maten en passen daardoor in vrijwel iedere badkamer. Een standaard ligbad is tussen 170 en 190 cm lang en 70 à 90 cm breed. Een Lafiness ligbad is comfortabel en heeft een mooie en trendy uitstraling.

Lafiness ligbaden in trendy of klassieke badkamers

Ligbaden hoeven tegenwoordig niet meer rechthoekig te zijn. Je kan ze in verschillende kleuren verkrijgen en ze moeten ook niet meer tegen de muur geïnstalleerd worden. In een trendy badkamer komt een Lafiness ligbad met strakke, rechtlijnige vormen volledig tot zijn recht. Maar dit soort ligbaden past ook perfect in badkamers met een klassiek of retro design.

Ligbaden zijn ergonomisch en gebruiksvriendelijk

De laatste jaren zijn de producenten van  ligbaden sterk gaan focussen op ergonomie. Dat betekent dat baden de vorm van het lichaam volgen en zich aanpassen aan hoe een bad gebruikt wordt. Zo zijn er ligbaden die, met het oog op veiligheid en gebruiksgemak, ingebouwde handgrepen hebben. Of baden die rond of ovaal zijn, in plaats van afgerond rechthoekig.

Kiezen tussen solo- of duo-ligbaden?

Voor mensen die het liefst alleen baden, in alle rust en stilte, zijn er ligbaden met één ruggensteun en een afvoer aan het voeteneinde of in het midden Als je graag met z’n tweeën een bad neemt om samen te ontstressen, dan ga je voor een duo-bad met twee steuntjes en de afvoer in het midden. Je merkt het, mogelijkheden genoeg. Aan jou om je favoriete Lafiness ligbad eruit te kiezen.

20 11 2012
Lafiness ligbaden passen zowel in trendy, klassieke als retro badkamers.
Ga naar de catalogus