Whirlpoolbaden voor een optimale wellness-beleving

Whirlpoolbaden zijn synoniem met een optimale wellness beleving. Iedereen heeft er al wel eens in plaatsgenomen en de bubbels over zijn lichaam voelen glijden. Het is de ideale manier om te ontspannen en tijd te nemen voor jezelf. Maar er zijn ook modellen verkrijgbaar die groot genoeg zijn voor twee of zelfs voor het hele gezin.  Lafiness biedt diverse modellen baden aan voor een optimale wellness-beleving.

Whirlpoolbad met waterjets

Je badkamer omtoveren tot een wellness oord? Daar hoort zonder twijfel een whirlpool bij. Een whirlpool is een ligbad met een ingebouwd systeem dat met zij-jets of bodemjets werkt die zachtjes lucht in het water blazen. Een combinatie van de twee is ideaal om maximaal te relaxen. Whirlpoolbaden werken met een hydropomp die zorgt voor een heerlijke warmwatermassage waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

 

Luchtmassage en onderwaterverlichting

Wil je nog een extra dimensie aan je whirlpool toevoegen? Dat kan met een luchtpomp die voor een krachtige luchtmassage zorgt en voorzien is van een onderwaterverlichting in verschillende kleuren. Om het plaatje compleet te maken, zorg je voor een streepje muziek, aromakaarsjes en een glaasje wijn. Genieten verzekerd!

 

Whirlpool ligbaden in verschillende formaten

Bij de keuze van een whirlpoolbad hou je in de eerste plaats rekening met de beschikbare ruimte. Er zijn baden in verschillende formaten dus je vindt er vast en zeker een die in je badkamer past. Daarnaast is je budget natuurlijk ook van belang en wat de praktische kant van de zaak betreft, moet je goed nadenken over de plaatsing. Een whirlpool bad vormt immers een echte blikvanger in je badkamer en zal je badkamerinterieur voor een groot deel bepalen.

 

Duurzame Lafiness whirlpoolbaden

De Lafiness whirlpoolbaden voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze ogen niet alleen heel fraai, maar gaan ook heel lang mee. Hou je ervan om na een lange werkdag heerlijk te ontspannen en te genieten? Dan is een whirlpoolbad zeker iets voor jou!

15 02 2013
Een whirlpool bad, dat is heerlijk genieten! Alleen, met je partner of met het hele gezin.
Ga naar de catalogus