Vermijd slippertjes met een antislipmat

Veiligheid in de badkamer is een niet te onderschatten thema. Je kan je lelijk bezeren of zelfs blesseren wanneer je in je bad of douche uitglijdt. Om slippertjes te vermijden, gebruik je een antislipmat: heel erg gemakkelijk om te plaatsen en erg doeltreffend! Antislipmatten zijn niet alleen heel functioneel, tegenwoordig zijn ze decoratief en misstaan ze allerminst in om het even welke badkamer.

Douchen zonder zorgen

Glijpartijen zijn altijd vervelend, maar des te meer in de badkamer. Als je onder de douche staat, wil je heerlijk relaxen en genieten en je geen zorgen hoeven te maken over je veiligheid. Voorzichtig zijn is de boodschap, maar als je het 100% ‘safe’ wil spelen, kan je het beste de nodige voorzorgsmaatregelen nemen. Antislipmatten zijn goedkoop en geen overbodige luxe, net zoals een stevige handgreep. Je krijgt er heel wat voor in de plaats.

 

Droge en propere ondergrond

Antislipmatten zijn er in allerlei soorten vormen en kleuren. Je vindt er zeker een die in je douche of douchebak past, als aanvulling op een handgreep. Bij het plaatsen (klaar in een mum van tijd!) moet je erop letten dat de ondergrond droog en proper is. Ook de mat zelf moet kraaknet zijn. Want zeepresten of ander vuil kunnen ervoor zorgen dat de antislipmat niet goed genoeg vastzit en je toch tegen de vlakte gaat.

 

Antislipmatten in allerlei kleuren

Net zoals je badkamers in verschillende soorten hebt, zijn er ook tal van antislipmatten verkrijgbaar. Je hebt er neutrale (witte) die discreet aanwezig zijn, maar evengoed douchematten in felle kleuren die net heel erg opvallen. Als je kinderen hebt, kan je er ook kiezen met leuke motiefjes of afbeeldingen van dieren. Keuze genoeg dus om slippertjes in je badkamer te vermijden!

01 02 2013
Met een antislipmat zijn slippertjes in de badkamer voorgoed verleden tijd
Ga naar de catalogus