Hoekbaden met voorgevormde zit

De varianten in baden zijn tegenwoordig bijna niet meer bij te houden. Je vindt ze in allerlei formaten, vormen, materialen,… Een hoekbad is een variant die tegelijkertijd praktisch en stijlvol is. Hoekbaden kan je ook met een voorgevormd zitgedeelte verkrijgen. In dit soort baden neem je letterlijk plaats en kan je niet kan wegglijden. Baden met een voorgevormde zit zijn een goed voorbeeld van het ergonomische aspect dat ook in de wereld van de badkamers meer en meer aan bod komt.

Ergonomische hoekbaden

In een hoekbad met een voorgevormd zitgedeelte is er als het ware een stoeltje ‘uitgesneden’ waarop je kan gaan zitten. Je armen kan je op de badwand laten rusten en je voeten plaats je op bodem. Zo zit je comfortabel, terwijl je lichaam in het warme water tot rust komt. Het voorgevormde zitgedeelte is voor iedereen (hoe groot of klein ook) geschikt. Deze baden zijn bijzonder handig voor mensen die door medische problemen geen liggende houding kunnen aannemen of er niet van houden om lange tijd in heet water ondergedompeld te worden.

 

Comfort en design

Hoekbaden met een voorgevormd zitgedeelte voldoen, net als ‘gewone’ hoekbaden, aan de strengste kwaliteitseisen. Ze zijn kunnen tegen een stootje, gaan lang mee en voelen heel comfortabel en zacht aan. Door hun bijzondere vorm en design zijn ze echte eye-catchers in je badkamer. In combinatie met een fraaie badkraan wordt je bad zo een lust voor het oog.

 

Hoekbaden van Lafiness

Ook in de collectie van Lafiness vind je hoekbaden met een voorgevormde zit terug. Het Lafiness hoekbad in acryl meet 150 bij 150 cm, heeft twee verhoogde ruggen en een centrale afvoer. Acryl is een ultradegelijk materiaal dat ook nog eens uitblinkt in onderhoudsvriendelijkheid. Allemaal eigenschappen die je het baden alleen maar aangenamer en gemakkelijker maken!

28 06 2013
hoekbaden met voorgevormde zit
Ga naar de catalogus