Lafiness hoekbad in acryl: de voordelen op een rijtje

Wil je een comfortabel en luxueus bad, maar hou je niet van vrijstaande baden? Dan is een hoekbad van Lafiness je op het lijf geschreven. Met een hoekbad kan je de ruimte in je badkamer optimaal benutten. En zo hou je plaats over om bijvoorbeeld een aparte douche te plaatsen. Hoekbaden combineren het beste van twee werelden: comfortabel baden in alle luxe en functionaliteit. Een acryl hoekbad koop je voor het leven.

Hoekbaden met verschillende afmetingen

Hoekbaden van Lafiness zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. De afmetingen variëren per model zodat je vast en zeker een hoekbad vindt dat in je badkamer past. Je kan kiezen voor een klassiek L-bad, maar ook voor een rond of ovaal bad. Heb je wat meer ruimte en zit je graag met z’n tweeën in bad? Dan is een tweepersoons hoekbad iets voor jou. Dikwijls zijn hoekbaden ook voorzien van een zitgedeelte, een leuke extra. Comfort is zowat de belangrijkste reden om voor een hoekbad te kiezen.

 

Acryl: duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Ligbaden worden veel en intens gebruikt. En dat geldt ook voor hoekbaden. Ze zijn echte eye-catchers in je badkamer en zorgen voor een speciaal effect. Er zitten echte design pareltjes tussen. Maar ze moeten natuurlijk ook degelijk zijn. Met acryl hoekbaden sla je twee vliegen in een klap: ze ogen mooi, gaan lang mee en kunnen tegen een stootje. Bovendien is acryl een heel onderhoudsvriendelijk materiaal!

 

Inbouw of opbouw hoekbad

Als je een nieuwe badkamer installeert, kan je het hoekbad inbouwen. Op die manier verkrijg je een mooi geïntegreerd geheel. Heb je al een badkamer? Dan is een opbouw hoekbad de beste optie want dat bespaart je heel wat verbouwingswerken. De afvoer wordt dan gewoon onder het bad verwerkt. Om het geheel volledig af te maken, kan je een aantal leuke accessoires op de rand van je hoekbad plaatsen. Zo wordt het extra sfeervol!

22 02 2013
Een acryl hoekbad oogt mooi, gaat lang mee en is onderhoudsvriendelijk.
Ga naar de catalogus