Handdoekhouder en handenwasser vormen Siamese tweeling

Accessoires zijn onmisbaar in een toilet. Ze vervullen een praktische functie en zorgen voor een esthetische meerwaarde. Een handdoekhouder
is een perfecte verpersoonlijking van deze kenmerken. Hij vormt bovendien een Siamese tweeling met een handenwasser. Ze kunnen niet zonder elkaar en zorgen er mee voor dat je toilet een mooie uitstraling krijgt. Met een fraaie spiegel, maak je het geheel af!

Handdoekhouder in verschillende uitvoeringen

Handdoekhouders vind je in allerlei designs en afmetingen. Er zijn eenvoudige modellen met een arm verkrijgbaar die je aan de muur bevestigt en waarop een handdoekje past. Verder kan je wat luxueuzere uitvoeringen kopen met twee of drie armen die je kan ronddraaien. Keuze genoeg dus. Om de juiste handdoekhouder te kiezen, moet je rekening houden met de beschikbare ruimte, de stijl van je toilet en uiteraard je persoonlijke smaak. Sowieso is een handdoekhouder een leuk accessoire dat discreet aanwezig is, maar daarom niet minder belangrijk.

 

Handdoekhouder en handenwasser

De meeste mensen verkiezen handdoekhouders uit chroom. Het is een materiaal met een elegante look dat in zowat ieder toilet tot zijn recht komt. Verchroomde handdoekhouders passen ook perfect bij de meest gangbare handenwassers (in wit mat). Bij Lafiness kan je stijlvolle handenwassers verkrijgen die uit Solid Surface bestaan. Het is een duurzaam materiaal van hoge kwaliteit dat ook nog eens onderhoudsvriendelijk is. De Lafiness Cosmo, Freedom en Zodiac maken deel uit van de Solid Surface collectie. De moeite waard om te ontdekken!

 

Duurzaam en discreet

Aangezien handdoekhouders veel worden gebruikt, is het belangrijk dat ze degelijk zijn en tegen een stootje kunnen. Het is ook belangrijk om ze stevig in de muur te bevestigen zodat ze niet bij de minste aanraking loskomen. Let er bij de aankoop ook op dat je handdoekhouder naast de handenwasser past en niet te groot uitvalt. Een handdoekhouder mag ook niet te prominent aanwezig zijn, want dan wordt het een storend element.

07 06 2013
Handdoekhouder en handenwasser vormen Siamese tweeling
Ga naar de catalogus