Lafiness Solid Surface handenwassers: duurzaam en design

Een handenwasser vormt een onmisbaar onderdeel van ieder toilet. Het maakt je wc compleet en in combinatie met een spiegel(tje) is een handenwasser een mooi accessoire. Je gasten zullen deze zeker waarderen en je kan direct laten zien dat je gasten van alle gemakken voorzien zijn. In de meeste gevallen is er weinig ruimte om een handenwasser te installeren. De meeste zijn dan ook compact. Daarnaast wordt een handenwasser ook alleen maar op het gastentoilet gemonteerd. Lafiness biedt een ruim assortiment handenwassers aan in diverse stijlen en formaten zodat er altijd een past bij jouw stijl.

Geef om je gasten, pronk met je handenwasser

De meeste handenwassers zijn mooi vormgegevenen nemen niet al te veel plaats in beslag. Dat is mooi meegenomen maar de echte reden waarom je zeker een handenwasser moet hebben is omdat je hiermee kan pronken bij je gasten. Zeker als deze mooi past bij het overige sanitair biedt dat een mooi geheel dat zeker in het oog zal springen. De aanwezigheid van accessoires zoals een mooie spiegel, zeep (liefst vloeibare), een handdoek en een vuilemmertje maken het verhaal helemaal compleet. Als alle onderdelen volledig in harmonie zijn heb je zelfs kans dat je gasten het wc niet meer verlaten. :)

 

Lafiness Solid Surface handenwasser

Solid Surface is een materiaal dat bij uitstek geschikt is voor handenwassers. Zowel de Lafiness Cosmo, Freedom als Zodiac maken deel uit van de Lafiness Solid Surface collectie en zijn in wit mat te verkrijgen. Bij de Zodiac is er onderaan een handige ruimte voorzien waarin je handdoekjes kan opbergen.

Duurzame en onderhoudsvriendelijke handenwassers

Lafiness Solid Surface is in de eerste plaats duurzaam en gemaakt van een ruw materiaal van de hoogste kwaliteit. Als er een kras inkomt dan kan die gemakkelijk hersteld worden en zal de handenwasser er weer als nieuw uitzien. Bovendien is het een poriënvrij materiaal dat onderhoudsvriendelijk is. Je kan het behandelen met een gewoon huishoudproduct. Een bijkomend voordeel is dat Lafiness Solid Surface zelfhernieuwend is en het met de jaren sterker wordt. Ten slotte is het ook erg subtiel in aanraking.

 

PS: Wil je helemaal indruk maken bij je gasten? Zorg dan ook zeker voor bijpassende gastendoekjes. Deze kleine handdoekjes kunnen na gebruik worden gedeponeerd in een kleine wasmand waardoor de gasten telkens een nieuw handdoekje hebben om hun handen af te vegen. Succes gegarandeerd! 

21 11 2012
Deze Solid Surface handenwassers zijn degelijk, compact en zien er fraai uit.
Ga naar de catalogus