Douchecabine New Optimo: nu ook het vierkante model verkrijgbaar

De New Optimo is een stijlvolle en uiterst praktische douchecabine. Eerder was ze al in een kwartronde verkrijgbaar en nu is ook het vierkante model gelanceerd. In minder dan 30 minuten is deze douchecabine gemonteerd en je hebt er geen schroeven of gereedschap voor nodig. De installatie is kinderspel en brengt amper hinder met zich mee. De New Optimo is degelijk, oogt fraai en bezorgt je dagelijks douchegenot.

Gemakkelijke installatie en onderhoudsvriendelijk

Deze douchecabine blinkt uit in eenvoud en is uniek dankzij het schroefloos gepatenteerde montagesysteem waarmee je de profielen met elkaar verbindt. Ze is heel onderhoudsvriendelijk. Zo kan je de douchewanden afzonderlijk verwijderen en schoonmaken. De douchetub heeft een afneembare mantel in verstevigd acryl. De New Optimo beschikt verder over schuifdeuren in transparant veiligheidsglas met een geïntegreerde magnetische sluiting. Het geheel ziet er elegant uit en past bij elke stijl: modern, retro en klassiek.

 

Douchecabine: duurzaam en stijlvol

De douchebak van deze douchecabine bestaat uit acryl, een heel duurzaam materiaal dat regelmatig in badkamers terugkomt. Acryl voelt comfortabel aan en zorgt voor een heel aangename douche-ervaring. Verder is het krasvast en loop je geen risico op glijpartijen. Als je voor de New Optimo van Lafiness kiest, kan je dus op je beide oren slapen. Je combineert zekerheid met een mooie look. En dat ervaar je telkens wanneer je een douche neemt!

 

Douchecabine New Optimo heel praktisch in gebruik

Douchecabines moeten niet alleen degelijk en stijlvol zijn, maar ook praktisch in gebruik. Ook op dat gebied gooit de New Optimo hoge ogen. Ze bevat een regelbare douchestang met handdouche en een zeephouder in aluminium. Het kraanwerk kan je zelf kiezen en afstemmen op je smaak, de stijl van je badkamer en je budget. Zo zorg je ervoor dat het design perfect binnen het badkamerinterieur past. Met haar conventionele afmetingen van 90 cm², is de New Optimo douchecabine in de meeste badkamers in te werken... Als je alle voordelen op een rijtje zet, benadert de Lafiness New Optimo de perfectie!

06 05 2013
New Optimo vierkant douchecabine
Ga naar de catalogus