Douchecabine Lafiness NEW OPTIMO

Op zoek naar een nieuwe douchecabine die je makkelijk en vooral ook snel kan installeren? Dan is de Lafiness New Optimo misschien wel de douchecabine die je zoekt. De New Optimo kan je immers installeren zonder schroeven of enige vorm van gereedschap. Dit zorgt natuurlijk voor een minimum aan hinder bij de installatie van de douche. De New Optimo is dus een douchecabine die je ook kan installeren indien je geen "handige Harry" bent.

De Lafiness New Optimo is een kwartronde douchecabine. Hij kan dus perfect in de hoek van de badkamer gemonteerd worden, zodat de rest van de ruimte in de badkamer optimaal benut kan worden. Binnenkort zal het vierkant model ook te verkrijgen zijn.

 

Acryl en veiligheidsglas

De douche heeft een douchebak in acryl, een materiaal dat frequent wordt gebruikt bij douchebakken en badkamermeubelen in het algemeen. Acryl is immers een materiaal dat warm aanvoelt, en bijgevolg voor een aangenamere ervaring zorgt tijdens het douchen.

De douchecabine bestaat voorts uit schuifdeuren in veiligheidsglas. Het veiligheidsglas wordt steeds meer gebruikt bij douches en douchecabines, en zorgt voor een optimale veiligheid. Zelfs indien het veiligheidsglas zou breken, is de kans op letsel erg klein. De veiligheidswand aan de achterkant is in wit gesatineerd glas, wat voor een heel stijlvol effect zorgt. De douchepanelen aan de voorkant zijn in helder veiligheidsglas.

De schuifdeuren hebben bovendien een geïntegreerde magnetische sluiting, zodat ze stevig sluiten en er geen waterverlies is.

 

Doucheaccessoires in chroom en aluminium

De Lafiness New Optimo is verder afgewerkt met alle standaard doucheaccessoires. Zo is er een zeephouder in aluminium voorzien. Ook bevat de douchecabine een regelbare stang met handdouche. In het hoekpaneel aan de achterkant van de douchecabine is bovendien een messing aansluitpunt voorzien voor kraanwerk naar keuze. Ook hier onderscheidt deze cabine zich van alle anderen. Door de vrije keuze, kan dit aangepast worden aan het budget en gewenst design. Bovendien zijn er met de gekozen opbouwkraan veel minder problemen achteraf. Het voorgemonteerd inbouwkraanwerk is namelijk vaak een delicaat onderdeel. Niets dan voordelen dus !

De Lafiness New Optimo is een no-nonsense douchecabine, die schittert in eenvoud, maar die je tegelijk toch een aangename douche-ervaring bezorgt. Bovendien zorgt de eenvoud er ook voor dat de douchecabine makkelijk te installeren is, maar ook makkelijk te onderhouden is. De douchewanden zijn immers makkelijk te verwijderen, zodat je ze eenvoudig afzonderlijk kan reinigen. Zoek je dus een douchecabine die budget- en onderhoudsvriendelijk is, dan is de Lafiness New Optimo de ideale douchecabine.

16 11 2012
De Lafiness New Optimo douchecabine
Ga naar de catalogus