Lafiness douchecabine met schuifdeuren: de troeven op een rijtje

Douchecabines zijn comfortabel, praktisch en passen in elk type badkamer. Ze blijven populair en vinden hun weg naar heel wat badkamers. Bij een douchecabine horen douchedeuren en daarbij heb je de keuze: draai-, klap- of schuifdeuren. Schuifdeuren nemen geen ruimte in beslag buiten de cabine omdat je ze niet opendraait. Met een handvat schuif je ze gewoon open wanneer je de douche in- of uitstapt.

Schuifdeuren in diverse afmetingen

Douchecabines zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en afmetingen. De modellen in een kwartronde zijn erg in trek, maar je kan er ook vierkante of vijfhoekige verkrijgen. Douchecabines worden meestal in een hoek geplaatst waardoor je in combinatie met de muren een mooi geheel verkrijgt. Douchecabines bestaan veelal uit glazen panelen. Ook de schuifdeuren zijn uit veiligheidsglas gemaakt zodat ze tegen een stootje kunnen.

 

Lafiness douchecabine met schuifdeuren: ideaal voor compacte badkamers

Heb je een compacte badkamer en overweeg je om een douchecabine te installeren? Ga dan zeker voor een model met schuifdeuren. Draai- of klapdeuren die opengaan, hebben ruimte nodig en daarmee moet je rekening houden bij de inrichting van je badkamer. Bij douchecabines met schuifdeuren stelt zich dat probleem helemaal niet. De deuren blijven altijd netjes binnen het oppervlakte van de cabine. Je verkrijgt een mooi harmonieus geheel en het is esthetisch erg geslaagd.

 

Wieltjes en verchroomde rails

De schuifdeuren bepalen in grote mate de uitstraling van je douchecabine en is sowieso een blikvanger in je badkamer. Douchecabines met schuifdeuren herken je aan de schuifwieltjes die bovenaan zichtbaar aan de deur zijn bevestigd. Met verchroomde rails en een geïntegreerd regulatiesysteem verkrijg je een mooi geheel. Voeg daarbij nog de juiste badkamermeubels en je badkamer is volledig af!

28 02 2013
Een douchecabine met schuifdeuren is comfortabel en handig.
Ga naar de catalogus