De badkamermaker

Ons merk Lafiness noemen we graag de badkamermaker. Omdat het de doe-het-zelver handige oplossingen biedt om een badkamer- en/of toiletruimte in te richten, maar even goed omdat het de (ver)bouwer die beroep doet op de professionele installateur inspireert.

Handig en oplossingsgericht

De Lafiness-producten, de bouwstenen van de badkamermaker, tref je vaak aan in handige all-in pakketten. Zo zijn er bijvoorbeeld toiletten, handenwassers met alle installatiebenodigdheden erbij. En is dat niet het geval, dan vind je in de naburige winkelrekken vast alles wat je nodig hebt onder ons installatiemerk Saninstal . Ook zorgen we voor specifieke oplossingen bij typische renovatieproblemen. Kleine ruimtes of beperkte afvoermogelijkheden hoeven je wat ons betreft niet te hinderen in je plannen. 

Prijsbewust en kwaliteitsvol

Het sanitair dat het Lafiness-logo draagt, is bijzonder budgetvriendelijk. Materialen of design waarbij je een lijvig prijskaartje verwacht, maakt Lafiness betaalbaar. Maar dan wel zonder de minste toegeving te doen op het gebied van kwaliteit. We willen je immers alle mogelijkheden bieden om professioneel werk af te leveren. Vandaar dat we onze producten nauwkeurig selecteren bij gerenommeerde fabrikanten of, als niets voldoet aan jouw en onze verwachtingen, zelf ontwerpen en laten vervaardigen.

Compleet gamma met ruime keuze

Als een doe-het-zelver zijn badkamer installeert, doet hij dat niet noodzakelijk alleen omdat het minder kost. Even vaak is hij ook uit op de voldoening die hij krijgt, als hij zijn unieke woondroom heeft verwezenlijkt. Daarom is het Lafiness-gamma niet alleen compleet, maar ook verscheiden. Je kan dus uitgebreid kiezen tussen de vele badkuipen, douches, wastafels, toiletten, meubels, kranen en zelfs accessoires. En zo maak je je eigen hypermoderne wellnesscel, romantische badkamer of functionele doucheruimte. 

Eerst zien en dan geloven? Duik even in onze webcatalogus of zoek een verkooppunt in je buurt