Extra genieten met handige opties van een whirlpoolbad

Wie houdt er niet van bubbels? Iedereen, toch! Een whirlpoolbad van Lafiness is zowat het summum van wellness. De bodem- en zij-jets blazen zachtjes lucht in het water. Het is een ingebouwd systeem waarbij je met een druk op de knop een heerlijke onderwatermassage beleeft. En je kan er nog een heel aantal opties bijnemen waardoor het extra genieten wordt.

Hoekbad of duobad?

Sprankelende luchtbellen die je lichaam verwennen: dat is in een notendop waarvoor een whirlpool of jacuzzi staat. Whirlpoolbaden zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen waardoor ze in iedere badkamer passen. Ook een hoekbad behoort tot de mogelijkheden. Zo kan je – ook wanneer je een kleinere badkamer hebt – heerlijk relaxen. In een whirlpoolbad kom je volledig tot rust, maar je kan ook een duobad kiezen en er samen met je partner van genieten.

 

Whirlpoolbad: heerlijke hydromassage om te onstspannen

De bubbels in een whirlpoolbad voelen niet enkel aangenaam, ze zijn bovendien nog eens gunstig voor je lichaam. Veel whirlpoolbaden zijn vandaag de dag uitgerust met speciale hydromassage jets, die met een bepaalde kracht het warme water propulseren.

De opwaartse druk van het water zorgt ervoor dat de druk op bepaalde lichaamsdelen zoals spieren, gewrichten en de wervelkolom aanzienlijk wordt verminderd. De speciale, op bepaalde punten van het lichaam gerichte, jets stimuleren de bloedcirculatie, wat op zijn beurt een gunstig effect heeft op de stofwisseling van je lichaam.

 

En als de mogelijke medische voordelen je nog niet kunnen overtuigen, denk dan gewoon eens aan jezelf... Vroeg opgestaan, lange dag gewerkt, wie weet nog in de file gestaan op weg naar huis... Verdien je dan op het einde geen heerlijk, ontspannend bad waardoor je alles even kan vergeten en je lichaam wat rust kan gunnen? Natuurlijk!

25 02 2013
Met de juiste opties bij je whirlpoolbad wordt het extra genieten.
Ga naar de catalogus