Handdouche met massage functie: overbodige luxe?

De laatste jaren zien we meer en meer accessoires voor badkamer en keuken de revue passeren die ons meer dan eens de wenkbrauwen doen fronsen… Maar desondanks zitten er elke keer opnieuw weer enkele pareltjes tussen die effectief een meerwaarde bieden in onze dagelijkse badkamer- en keukenroutine. En een handdouche is er daar absoluut een van! Zowel in de badkamer, als in de keuken is een handdouche (vaatsproeier) geen overbodige luxe!

Handdouches in de badkamer: de vaste douchecompagnon

Handdouches zie je steeds terug komen in de badkamer, maar de locatie dicteert de functie. In de badkamer zie je handdouches vaak als onderdeel van douchezuilen of douchewanden. Zeker met de doorbraak van grote regendouches die een vaste douchekop hebben (omwille van de grootte en het gewicht), is een handdouche een bijbehorende noodzaak. Met een handdouche is het makkelijk en aangenaam douchen: moeilijk bereikbare lichaamszones zijn geen uitdaging meer met een handdouche! Gehaast? Snel even afspoelen met de handdouche dan; in plaats van de gewoonlijke, uitgebreide doucheroutine...

 

Drukke job, drukke dag, druk leven... We kennen het allemaal! Dus verdienen we dan niet een beetje extra luxe om 's avonds even lekker te genieten tijdens een heerlijke douchebeurt? Een handdouche met massagefunctie is een waar genot! De verschillende waterstroomstanden zorgen ervoor dat je alles even kan vergeten en dat je lichaam weer de nodige energie kan opdoen door stimulatie van de bloedcirculatie en ontspanning van de spieren.

 

Een vaatsproeier voor in de keuken. 

En ook in de keuken kan een vaatsproeier goed dienst doen... Een actuele trend is het gebruik van de typische grote, gekromde kranen. Dit type keukenkranen komt overgevlogen uit de grootkeukens en industriële keukens, waar operationele efficiëntie centraal staat. De laatste jaren hebben deze grootkeukenkranen een designmatige make-over mogen genieten, waardoor ze nu razend populair zijn in de onze gezinskeukens van vandaag.

Dat het oog ook wel wat wilt, is perfect te begrijpen. Maar functionaliteit mag niet volledig ten koste gaan van eye candy, toch?! Daarom wordt er vaak gekozen voor een grote keukenkraan, in combinatie met vaatsproeier. Op deze manier wordt de vaatwas en groot of complex keukengerei afwassen kinderspel, dankzij de mobiele vaatsproeier die makkelijk te hanteren is. Geen geknoei meer met gigantische potten of pannen die moeilijk af te spoelen zijn met een vaste kraan... Een vaatsproeier rekent gegarandeerd met ze af!

28 03 2013
Handdouche met massage functie: overbodige luxe?
Ga naar de catalogus