Ontdek het comfort van ergonomische Lafiness ligbaden

Een bad nemen, dat is heerlijk relaxen en volledig tot jezelf komen. Een ligbad vormt een van de blikvangers in je badkamer en ziet er elegant en stijlvol uit. Maar een bad moet in de eerste plaats comfortabel zijn, te meer omdat je er dikwijls erg lang in vertoeft. De makers van ligbaden besteden dan ook hoe langer hoe meer aandacht aan de ergonomische aspecten. Volledig terecht, want het baden stopzetten met rugpijn is wel het laatste wat je wil meemaken.

Alle lichaamsdelen onder water

Om te beginnen met de lengte van je ligbad ongeveer overeenkomen met je lichaamslengte. Een te lang bad moet je niet kopen want dan riskeer je kopje onder te gaan omdat je benen niet tot aan de rand reiken. Voor iemand die 1,90 meter meet, is een bad van 1,70 meter lang en 60 centimeter diep de ideale afmetingen. Als het bad niet lang genoeg is, zullen je knieën boven water komen en krijg je het koud. Diepe baden bieden hier soelaas: zo zitten al je lichaamsdelen lekker in het warme water.

 

Lafiness ligbaden uit acryl

Ook het materiaal waaruit het ligbad is gemaakt, speelt een rol voor de ergonomische waarde. Baden in acryl bieden veel comfort en voelen zacht aan. Bovendien loop je minder risico op glijpartijen, zeker wanneer er op de bodem een antisliplaag is aangebracht. De Lafiness ligbaden bestaan uit acryl en scoren erg hoog op het gebied van ergonomie. Ze zijn ook duurzaam en je kan er levenslang van genieten.

 

Ergonomische ligbaden met allerlei snufjes

Een hoofdsteun, ingewerkt in het bad, verhoogt het comfort aanzienlijk. Ook een nekkussen ondersteunt je hoofd. Geïntegreerde armsteunen zijn handig om je armen op te laten rusten en volledig te relaxen. Om gemakkelijk en veilig uit het bad te geraken, is een handgreep de ideale oplossing. Wil je nog meer comfort en genot? Als klap op de vuurpijl kan je voor een ligbad met massagesysteem kiezen!

15 02 2013
Een ergonomisch ligbad biedt een optimaal comfort waardoor het volop genieten geblazen is!
Ga naar de catalogus