Een wc rolhouder: discreet maar doorslaggevend

Een wc rolhouder is subtiel aanwezig in je wc en badkamer. Lange tijd was het een louter functioneel element dat het toiletpapier binnen handbereik moest houden. Maar ondertussen is het geëvolueerd tot een design pronkstuk. Nog altijd discreet en wat op de achtergrond, maar daarom niet minderwaardig. Een toilethouder geeft een ruimte extra uitstraling en doet dat met verve.

Wc en badkameraccessoires

Als geen ander valt een wc rolhouder onder de categorie wc of badkamer accessoires. Samen met een handdoekrek, een toiletborstel, een bekerhouder en een zeepschaal of zeepdispenser zorgen ze voor een mooi en harmonieus geheel en maken ze een wezenlijk onderdeel uit van je toilet of badkamer. Het is belangrijk dat ze perfect aansluiten bij de inrichting en stijl van de ruimte. Als je de verkeerde keuze maakt en je badkamer accessoires vallen uit de toon dan verpesten ze de ruimte en krijg je een ware kakofonie. En laat dat nu net zijn wat je niet wilt, want een badkamer en ook wc zijn de plekken bij uitstek om tot rust te komen.

 

Wc rolhouders: verschillende formaten en stijlen

Toilethouders zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en afmetingen. Voor iedere stijl van badkamer of wc vind je een geschikt model: klassiek, maar ook retro en design. De meest in het oog springende modellen zijn verchroomd en komen in ieder soort badkamer tot hun recht. Dit soort sanitaire onderdelen moeten er uiteraard goed uitzien, maar ook de functionele aspecten mag je niet uit het oog verliezen. Functioneren de wc rolhouders naar behoren? Zijn ze degelijk zodat ze lang meegaan? Allemaal aspecten die je aandacht verdienen om niet van een kale reis thuis te komen.

 

Lafiness toilethouders: degelijk en elegant

Ook de Lafiness wc rolhouders gooien hoge ogen op het gebied van duurzaamheid. Ze zijn verchroomd en ook in RVS satijn verkrijgbaar. Verder is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend, zijn ze licht en zien ze er elegant uit. Tot slot hoort bij een toilethouder ook een reserve rolhouder. Toiletpapier tijdig aanvullen is de boodschap om onaangename verrassingen te vermijden!

15 02 2013
Een wc rolhouder is het voorbeeld bij uitstek van functionaliteit en esthetiek.
Ga naar de catalogus