Spiegelkasten in de badkamer: praktisch en trendy

Eigenlijk hebben spiegelkasten alleen maar troeven in handen en is er geen reden te bedenken om ze niet in huis te halen. Je betaalt er wat meer voor dan voor een ‘gewone’ badkamerkast, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd. Spiegelkasten bezorgen je extra opbergruimte en geven je badkamer een extra mooie uitstraling.

Opbergruimte in overvloed

In een badkamer kan je niet genoeg opbergruimte hebben. Er zijn zoveel spullen die je er dagelijks gebruikt en uiteraard wil je er geen chaotisch zootje van maken. Een spiegelkast is een ideale manier om opbergruimte te creëren. Je kan er allerlei badkamerspullen in kwijt: crèmes, scheergerief, haarborstels, make-up, tandpasta,… Terwijl je aan de wastafel staat, hoef je de kast maar open te trekken en eruit halen wat je nodig hebt. Erg praktisch als je ’s ochtends weinig tijd!

 

Spiegelkasten met geïntegreerde verlichting

Als je bereid bent om er wat meer van je badkamerbudget aan te besteden en er de ruimte voor hebt, kies je een spiegelkast met extra kastdiepte. Daarin kan je grotere badkamerspullen zoals handdoekjes, wc-papier en zelfs grote flessen shampoo en badschuim kwijt. Om het geheel helemaal af te maken, kies je een van de spiegelkasten met geïntegreerde verlichting. Bijzonder mooi en praktisch!

 

Lafiness spiegelkasten: praktisch en trendy

Spiegelkasten zijn in heel wat vormen en afmetingen verkrijgbaar. Rond, rechthoekig, ovaal,… Keuze genoeg om er een te vinden die aan je smaak en de stijl van je badkamer beantwoordt. Ook de Lafiness spiegelkasten zijn tegelijkertijd functioneel en trendy. Bovendien zorgen de spiegels ervoor dat je badkamer groter lijkt. Dankzij een ideale lichtinval doen de spiegels ook het daglicht reflecteren.

25 01 2013
Spiegelkasten zijn tegelijkertijd functioneel en trendy
Ga naar de catalogus