Kokerellen op topniveau met een keukenmengkraan

Wat is het meest gebruikte onderdeel van je keuken? Ongetwijfeld de keukenkraan. Ze doet van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat dienst om groenten en fruit schoon te maken, de waterkoker of het koffiezetapparaat te vullen, de afwas te doen, je handen te wassen,… Een keukenmengkraan combineert design met gebruiksgemak en is je ideale bondgenoot om lekker te kokerellen.

Een- of een tweegreepsmengkraan

Met een keukenmengkraan wordt – zoals de naam aangeeft – warm en koud water gemengd. Met dit soort kraan bereikt het water sneller de gewenste temperatuur dan met een gewone kraan. En daardoor bespaar je energie. Er zijn twee types mengkranen: met een greep of twee grepen. Afhankelijk van je persoonlijke smaak, je budget en de stijl van je keuken kan je een- of een tweegreepsmengkraan kiezen.

Blikvanger in je keuken

Een keukenmengkraan komt in alle keukens tot haar recht. Zowel in klassieke als moderne en trendy keukens misstaat ze niet. Met de design look vormt ze een echte blikvanger in je keuken. Bovendien zijn keukenmengkranen heel gemakkelijk in gebruik. Met de bediening kan je het water vlot op de gewenste temperatuur brengen en de juiste hoeveelheid water verkrijgen.    

Lafiness keukenmengkranen

Keukenmengkranen worden ontelbare keren gebruikt, moeten tegen een stootje kunnen en lang meegaan. De Lafiness keukenmengkranen dragen al die eigenschappen in zich. Behalve dat ze duurzaam zijn, zien ze er ook nog eens heel aantrekkelijk uit. Kortom, een lust voor het oog en een zegen voor je kookkunsten. 

25 01 2013
Een keukenmengkraan combineert duurzaamheid met een design uitstraling.
Ga naar de catalogus