Een wandkraan geeft je wastafel extra cachet

Een wandkraan heeft een bijzondere uitstraling en trekt meteen de aandacht wanneer je een badkamer binnenkomt. Dit soort kraan valt bij veel mensen in de smaak omwille van de aparte look. Een goed gekozen wandkraan past perfect bij je wastafel en laat die volledig tot zijn recht komen. Het is kortom een echte aanrader voor wie op zoek is naar stijlvolle en elegante kraanoplossing.

Wandkraan heeft speciale look


Wandkranen zijn een vrij recent fenomeen, maar kunnen al op heel wat aanhangers rekenen. Vooral bij design liefhebbers zijn ze erg populair. In combinatie met een waskom zijn wandkranen uitermate geschikt. Ze worden boven de wastafel in de badkamermuur ingebouwd, terwijl een ‘gewone’ kraan op de wastafel zelf wordt geplaatst. Net door deze speciale positie zijn ze bijzonder en passen ze goed in design badkamers.

 

Lafiness wandkranen: functioneel en knap


Een Lafiness wandkraan verenigt het beste van twee werelden. Ze heeft een uitstraling om bij weg te dromen, kan tegen een stootje en bezorgt je vele jaren kraangenot. De wandkranen van Lafiness zijn erg functioneel en gemakkelijk te onderhouden. De modellen in chroom passen bij zowat iedere badkamerstijl, van modern over retro tot klassiek.

 

Juiste badkamerkraan is meerwaarde


Een wastafel en bijhorende kraan kiezen is allerminst eenvoudig. Toch vormt het een belangrijk onderdeel van je badkamerinrichting. Kranen trekken sowieso de aandacht en het loont dan ook de moeite om er je tijd voor te nemen. Wanneer je de juiste badkamerkraan kiest, levert die een meerwaarde voor je badkamer. Het is belangrijk dat de kraan niet alleen bij jezelf in de smaak valt. Ze moet ook perfect aansluiten bij de stijl van je badkamer.

04 01 2013
Een wandkraan heeft een bijzondere look en kan dan ook op heel wat aanhangers rekenen.
Ga naar de catalogus