Wastafels: kies je favoriete materiaal

Een wastafel is een heel belangrijk onderdeel van je badkamer. Het is waarschijnlijk een van de meest gebruikte sanitaire toestellen. Handen wassen, tanden poetsen, scheren, haren kammen of make-up aanbrengen: aan de wastafel doen we het allemaal. Wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en omdat we ze heel veel gebruiken, is het van belang om voldoende aandacht aan het materiaal te besteden.

Wastafels in porselein, glas of kunststof


Voor wastafels is er, net zoals voor badkamermeubels, een uitgebreide keuze aan materialen. Je hebt wastafels in porselein, glas of kunststof. Bij je keuze hou je uiteraard rekening met je smaak en budget, maar ook met een aantal praktische zaken. Denk bijvoorbeeld aan duurzaamheid, onderhoudsgemak, krasvastheid en bestendigheid tegen zeep en chemische middelen. Als je al deze factoren in overweging neemt, zal je langer van je wastafel kunnen genieten.


Design uitstraling


Een wastafel trekt meteen de aandacht als je de badkamer binnenstapt. Je vindt ze in allerlei afmetingen en vormen. Kies je een enkele of dubbele wastafel? Integreer je de wasbak in het badkamermeubel of plaats je de wasbak op het tablet? Allemaal zaken waarover je je ei moet leggen en waarmee je vele kanten uitkan. Vast staat dat veel hedendaagse wastafels een echte design look hebben.

 

De troeven van Lafiness wastafels


De Lafiness wastafels dragen het beste van twee werelden in zich. Op esthetisch gebied scoren ze erg hoog. Bovendien zijn Lafiness wastafels gemaakt van stevig materiaal zodat ze lang meegaan. Er zijn genoeg modellen voorhanden zodat je zeker een exemplaar vindt dat je zal bekoren. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en geven je badkamer extra cachet.

20 12 2012
Wastafels zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. De look en de degelijkheid zijn de voornaamste criteria om een wastafel te kiezen.
Ga naar de catalogus