Een trendy toiletinrichting: maak van je wc een hippe plek

Het toilet mag dan wel een van de kleinste plaatsen in je huis zijn, toch brengen we er heel veel tijd door. Met een vleugje originaliteit en durf creëer je een trendy toiletinrichting die je wc persoonlijkheid geeft. Zo wordt het een plek die klasse uitstraalt en waar je een aangename tijd doorbrengt.

Verras je bezoekers


Heel wat wc’s zijn saai en dikwijls besteden we niet zo veel aandacht aan de toiletinrichting. Een wauw-gevoel is meestal ver weg wanneer we de deur van een toilet opentrekken. En dat is jammer, vooral omdat we er veel tijd doorbrengen. Ook wanneer je bezoek ontvangt, zal een fraaie en trendy toiletinrichting alleen maar positieve reacties opwekken.

 

De onderdelen van een geslaagde toiletinrichting


Om een trendy toilet te verkrijgen, hou je rekening met een aantal zaken. Om te beginnen kies je de juiste vloerbekleding, een die elegant en duurzaam is. Grote vloertegels of keramische tegels zijn altijd een goed idee om ruimte te creëren. Verder moet je zowel de lavabo of handenwasser zorgvuldig uitkiezen. Ook hier geldt: hou het sober en strak. Een hangend toilet mag uiteraard niet ontbreken. Het heeft een erg trendy look en is bovendien plaatsbesparend en onderhoudsvriendelijk.

 

Een elegante en strakke uitstraling dankzij Lafiness


Met de collectie van Lafiness wordt een trendy toiletinrichting pas echt werkelijkheid. Er is keuze te over om je wc een elegante en strakke uitstraling mee te geven. Lafiness heeft heel wat moois in aanbieding. Wat dacht je van een handenwasser met een design kraan? Of een porseleinen wastafel? Aan ideeën geen gebrek om je toilet om te toveren in een echt design kamertje.

20 12 2012
Met een trendy toiletinrichting breng je een aangename tijd door in de kleinste kamer van het huis.
Ga naar de catalogus