Een vrijstaand bad: hip en trendy

Meer en meer mensen kiezen voor een vrijstaand ligbad in hun badkamer. Vrijstaande baden passen in ieder type badkamer en hebben een aparte en design uitstraling. Uiteraard moet je badkamer voldoende ruim zijn om het bad echt tot z’n recht te laten komen. 

Vrijstaand ligbad met een elegante kraan

Vrijstaande ligbaden vind je in verschillende modellen waardoor je er zeker een vindt die in je badkamerinterieur past. Veel mensen kiezen er tegenwoordig dan ook voor om hun badkamer een moderne en hippe touch mee te geven. Maar even goed passen de vrijstaande Lafiness ligbaden in klassieke of retro badkamers. In combinatie met een elegante kraan in chroom verkrijg je een perfect bij elkaar passende combinatie.

Lafiness collectie: ovalen en ronde ligbaden

De Lafiness collectie heeft heel wat vrijstaande baden in de aanbieding. Zowel het Forte model, Conbrio, Staccato als Belcanto zijn vrijstaande ovalen ligbaden in acryl met buitenmantel. Crescendo van Lafiness staat op chromé pootjes en heeft een heel bijzondere retro look. Het Bariton model is een rond vrijstaand ligbad. Keuze genoeg dus; je hoeft enkel je favoriete model eruit te pikken.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Een vrijstaand ligbad van Lafiness ziet er niet alleen fraai uit, maar gaat ook lang mee. Met Lafiness haal je een duurzaam product in huis dat bestaat uit naadloos, niet poreus en onderhoudsvriendelijk materiaal. Langdurig genieten wordt werkelijkheid wanneer je dit type bad in huis haalt.

10 12 2012
Een vrijstaand ligbad geeft je badkamer een aparte look mee.
Ga naar de catalogus