Een design badkamer voor een beperkt budget

Design badkamers zijn er voor elk budget. Je hoeft niet per se veel geld uit te geven om een mooie badkamer te verkrijgen. Integendeel, er zijn genoeg design badkamermeubels, douches, design baden en toebehoren voorhanden om met een beperkt budget van je badkamer een pareltje te maken.

Budgetvriendelijk design badkamer samenstellen

De prijs van je design badkamer is afhankelijk van de onderdelen en de gekozen materialen. De badkamer prijzen kunnen sterk variëren. Als je een budgetvriendelijke badkamer wilt samenstellen, is het dus kwestie om badkamermeubels te kiezen die binnen je budget passen. In tegenstelling tot wat vele mensen denken, is dat ook voor een design badkamer perfect mogelijk.

 

Betaalbare badkamer met design badkamermeubels

Design badkamermeubels bestaan in alle vormen en formaten en hoeven evenmin veel te kosten. De Lafiness Cube en Lafiness Element badkamermeubels zijn helemaal niet duur, maar geven je badkamer wel een echte design look mee. Lafiness Cube is een wit gelakt badkamermeubel met een wastafel in porselein. Lafiness Element bestaat uit een onderkast met een zacht zelfsluitend systeem, een wastafel met overloop, een spiegel met aluminium frame, een spiegelkast en een wit-gelakte kolomkast. Door het soft close systeem sluiten de deurtjes altijd zachtjes. Werk dit nog verder af met een witte hoogglans en de badkamermeubels kunnen helemaal mee in de huidige trend.

 

Budgetvriendelijke badkamer: focus op de essentie

Om je badkamerbudget onder controle te houden, is het best om in de eerste plaats te focussen op noodzakelijke onderdelen zoals wastafel, douche (of bad) en toilet. In een budgetvriendelijke design badkamer past ook een wastafelmeubel met kastjes waarin je heel wat spullen kan opbergen. Hou er verder ook rekening mee dat een douche budgettair beter scoort dan een bad. Als je toch van een bad wilt genieten, is een bad douche combinatie een goed idee. 

22 11 2012
Bij de Lafiness Element is er een aluminium verlichtingsarmatuur op de spiegelkast voorzien.
Ga naar de catalogus