Bad en douche: zo combineer je de twee

Twijfel je tussen een bad en een douche? En wil je eigenlijk van de twee kunnen genieten? Dan is een Lafiness bad douche combinatie iets voor jou. Daarmee hoef je namelijk niet te kiezen. De ruimte om te douchen bevindt zich in het bad en je kan probleemloos tussen de twee afwisselen.

Bad douche combinatie: ideaal voor kleine badkamers

Een bad douche combinatie van Lafiness is een ideale oplossing voor mensen die niet zo’n grote badkamer hebben en waar er geen plaats is om zowel een bad als een douche te voorzien. Met een bad en douche in één verkrijg je het beste van twee werelden.

De Lafiness bad douche combinatie: twee volwaardige onderdelen

Stel dat je een compacte badkamer hebt. Je partner verkiest een douche, terwijl jij liever een bad neemt. Of je wil wel iedere dag een douche nemen, maar tijdens het weekend toch van een heerlijk bad kunnen genieten? De keuze voor een van de twee is dan niet voor de hand liggend. Met een bad douche combinatie is er geen discussie mogelijk. Je hebt een volwaardige douche en kan blijven relaxen in je bad.

Bad loopt uit in een douchevloer

Bij sommige mensen bestaan er misverstanden over een bad douche combinatie. Het is geen compromis tussen de twee, maar wel twee volwaardige onderdelen. Eigenlijk zijn het luxe ligbaden waarbij het uiteinde uitloopt en er zo een douchevloer wordt gecreëerd. Het enige verschil met een douche is dat je in het bad moet stappen. En uiteraard kan je de twee perfect combineren: eerst een wasbeurt onder de douche en daarna een relaxsessie in het bad. Andersom kan uiteraard ook. 

Bad douche combinatie: blikvanger in je badkamer

De bad douche combinaties van Lafiness zien er – net als de ligbaden –heel erg fraai uit en geven je badkamer een stijlvolle look mee. Sommige modellen combineer je met een badscherm en bij andere grotere exemplaren gebruik je een douchescherm en aluminium profielen.    

20 11 2012
De bad douche combinaties van Lafiness passen perfect in compacte badkamers.
Ga naar de catalogus