Vrijstaande Lafiness douchewanden, draaideuren en profielloze deuren

Een douche vormt dikwijls een van de blikvangers in je badkamer. De tijd die je onder een douche doorbrengt, is aanzienlijk en een douche nemen staat synoniem met een moment om jezelf te ontspannen en te genieten. Reden te meer om ook voldoende aandacht te besteden aan de douchewanden.

Draaideuren met een eigentijdse look

Er zijn verschillende soorten douchewanden verkrijgbaar bij Lafiness. Je keuze van het type en het bijhorende materiaal moet badkamer ruimer doen lijken. De Lafiness SOLIDE draaideuren bestaan uit veiligheidsglas van 6 mm en profielen uit aluminium. Het zijn echte design draaideuren met verchroomde onderdelen en verchroomd handvat. Dankzij het Clip-on systeem zijn de schroeven in het muurprofiel verborgen.

Profielloze deuren van Lafiness met een meerwaarde

Lafiness FRAMELESS biedt profielloze deuren op maat met veiligheidsglas van 8 mm. Ze hebben een magnetische sluiting, verchroomde deurknop en 2 verschroomde scharnieren. FRAMELESS deuren zijn echte pronkstukken en bieden je badkamer een echte meerwaarde. Ze zijn verkrijgbaar met een breedte van 70 tot 100 cm en een hoogte van 200 cm.  Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer voordelig in prijs. Kortom, twee vliegen in 1 klap.

Lafiness vrijstaande douchewanden uit helder veiligheidsglas

De vrijstaande douchewanden Lafiness FREE zijn rechte panelen die je op een douchebak (silicone dichting) of op wet Floor (meegeleverde dichting onderaan en hoekbevestiging) plaatst. Ze bestaan uit helder veiligheidsglas van 6 mm en de profielen en muurstang zijn verchroomd. Bovendien is de muurstang verstelbaar voor optimaal gebruiksgemak. De Lafiness Free vrijstaande douchewanden bestaan in drie maten (100cm – 120cm – 140cm x 200cm).  Douche je liever zonder dat de rest van de familie naar je edele delen staat te staren? Kies dan voor de Lafiness Free douchewanden met een gezandstraalde band en een zijpaneeltje.

 

Duurzame hoogglans acrylpanelen van Lafiness

Omdat we onze douche veel gebruiken, krijgen douchewanden het hard te verduren. Ze moeten duurzaam zijn en zo lang mogelijk meegaan. De kwaliteit van het materiaal is dan ook heel belangrijk. De Vistelle hoogglans acrylpanelen van Lafiness kan je als wandbekleding in je douche of gewoon voor de muren van je badkamer gebruiken. Het zijn acrylpanelen met een harde coating en een kwalitatief heel hoogwaardig oppervlak. Deze panelen kunnen zowel op een afgewerkte muur als een bestaande betegelde muur geplaatst worden.

 

Douchewanden voor elk type badkamer

Acryl douchepanelen kunnen gemakkelijk op maat gesneden worden. Ze zijn goedkoper en lichter dan tegels en maar liefst 25 keer sterker dan glas. Acryl is een onderhoudsvriendelijk en glad materiaal dat vuil afstoot. Acryl douchewanden passen in iedere badkamer: van klassiek over retro tot strak en trendy. Bovendien is acryl een milieuvriendelijk product dat in vele kleuren verkrijgbaar is: wit of zwart, maar ook andere kleuren behoren tot de mogelijkheden.

14 11 2012
Vistelle acrylpanelen kan je gebruiken als douchewand maar ook gewoon om de muren van je badkamer te bekleden.
Ga naar de catalogus