Lafiness Belcanto: Een vrijstaand bad om volop te genieten

Tegenwoordig behoudt onze badkamer haar functionele karakter, maar het is veel meer dan dat. Het is een plek om heerlijk te relaxen en tot rust te komen. In vele gevallen vormt een ligbad ontegensprekelijk een van de blikvangers in de badkamer. Het Belcanto bad van Lafiness is een vrijstaand bad dat in iedere badkamer past. Het ziet er niet alleen fraai uit, maar is ook degelijk en duurzaam. Ideaal dus om je batterijen weer op te laden. 

Belcanto vrijstaand bad met aantrekkelijk design

Het unieke aan het Belcanto bad is dat het een volwaardig vrijstaand bad is, maar ook tegen een muur geplaatst kan worden. Daarmee krijg je twee functies voor de prijs van een. Dit design bad wordt gekenmerkt door een elegante en strakke look. Je badkamerinrichting vaart er alleen maar wel bij en het aantrekkelijke design wordt gecombineerd met een grote functionaliteit. Dit ligbad straalt tegelijkertijd eenvoud en klasse uit.

 

Design bad met uitstraling

De design look van je badkamer wordt versterkt dankzij de natuurlijke glans van dit ligbad. Een vrijstaand bad van Lafiness past perfect bij tegels in keramiek, maar komt ook op een houten vloer volledig tot zijn recht. Als je de badkamer binnenkomt, gaan je ogen meteen richting het Belcanto bad dat ook voor een gevoel van evenwicht in de ruimte zorgt.

 

Acryl bad geeft aangenaam gevoel

Het Belcanto is gemaakt uit acryl, een materiaal in kunststof. Een acryl bad wordt versterkt aan de onderkant en de randen. Het resultaat is een stabiel bad dat lang meegaat. Acryl is een glad materiaal en daardoor amper vuilgevoelig. Verder heeft Acryl de eigenschap om warmte op te nemen dus geeft het een aangenaam gevoel op het moment dat je het gevulde bad instapt.

 

Onderhoudsvriendelijk

Acryl baden zijn glad en naadloos wat een extra voordeel is bij het schoonmaken. Acryl is poriënvrij, waardoor je dit vrijstaand bad gewoon met een zachte doek, water en wat vloeibaar schoonmaakmiddel kan poetsen.

16 11 2012
Lafiness Belcanto vrijstaand bad
Ga naar de catalogus