Instructievideo’s voor een inspirerende badkamer

‘Wie zoekt op het internet, die vindt vaak meer dan hem lief is. Wie bij ons zoekt, vindt snelle en praktische antwoorden op alle mogelijke vragen’. Dat is het uitgangspunt van WeZooz, een website waar je how-to filmpjes vindt over bouwen en verbouwen, decoratie, recepten, babyverzorging en nog veel meer.

Meteen aan de slag

In de komende weken zal Lafiness diverse filmpjes op haar website online zetten. In deze korte instructievideo’s wordt stapsgewijs getoond hoe je het sanitair in je badkamer best installeert. In ieder filmpje komt een expert aan het woord die helder en duidelijk uitlegt hoe je iets aanpakt. In een paar minuten krijg je concrete tips waarmee je meteen aan de slag kunt.


Hulp nodig bij het inrichten van je badkamer?

Regelmatig vind je nieuwe filmpjes online op onze website waarin onze specialisten in woord en beeld toelichten hoe je je badkamer inricht en er een ontspannende plek van maakt. Verder krijg je een heleboel praktische tips over baden, badkamermeubels, douches, toiletten en badkameraccessoires die je direct in de praktijk kan gebruiken. De handige Harry in jou zal zich dus weldra kunnen uitleven ! Wil je gemakkelijk alle video's herbekijken? Bekijk dan het volgende overzicht en kies de instructievideo die je nogmaals wilt bekijken.

16 11 2012
Instructievideo's Lafiness bieden ondersteuning tijdens verbouwingen.
Ga naar de catalogus