Waarom een hoekbad een echte voltreffer is

Ben je druk bezig met de inrichting van je badkamer? Dan moet je zeker een hoekbad overwegen. Hoekbaden passen zowel in grote als kleine badkamers en kunnen heel wat troeven voorleggen. Ruimte besparen is een belangrijke pro. Daarnaast zijn hoekbaden verkrijgbaar in verschillende formaten en stijlen. Bovendien blinken ze uit in duurzaamheid. 

Ruimte besparen met een hoekbad

Heb je een compacte badkamer? Dan is een hoekbad ideaal om plaats te besparen. Op die manier creëer je een ruimtelijk gevoel, wat de gezelligheid in je badkamer ten goede komt. Je hebt ook meer plaats voor je wastafel en badkamermeubels. En dat bevordert het comfort, een essentiële factor bij de inrichting van je badkamer.

Verschillende formaten en afmetingen

Hoekbaden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afmetingen. Dikwijls zijn ze driehoekig, maar je vindt ook rechthoekige modellen, al

dan niet met een schuine rand.

In de driehoekige modellen is bovendien doorgaans een zitje voorzien. Handig en comfortabel tijdens het baden!

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Een bad nemen is synoniem met relaxen en ontstressen. Je neemt tijd voor jezelf en kunt bekomen van een lange werkdag of een sportieve inspanning. Om lang van je bad te genieten, moet het duurzaam zijn. Een bad koop je dan ook voor het leven. Daarnaast is onderhoudsvriendelijkheid essentieel. Baden worden namelijk veel gebruikt en moeten regelmatig gepoetst worden.  

De troeven van een acryl hoekbad

Acryl combineert het beste van twee werelden. Dit materiaal ziet er elegant uit en maakt van je bad een echte blikvanger. Daarnaast is het heel onderhoudsvriendelijk en degelijk.

Tip: Installeer je een volledig nieuwe badkamer? Dan kun je je hoekbad inbouwen. Zo creëer je een mooi en harmonieus geheel. Bij een renovatie is een inbouw-hoekbad ook mogelijk. De renovatiewerken zijn dan wel aanzienlijk. 

26 06 2015
hoekbad
Ga naar de catalogus