Handenwassers: de troeven van hoekmodellen

Handenwassers zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen en vormen. Rond, rechthoekig, in combinatie met een kastje: het is allemaal mogelijk. Het combineert comfort, elegantie en functionaliteit. 

Discreet aanwezig

Handenwassers worden enkel in het gastentoilet geplaatst. Ze zijn discreet aanwezig en benutten de ruimte optimaal.
Zorg ervoor dat je de juiste kraan kies die een harmonieus geheel vormt met het handwasbakje. Een eenvoudige eengreepsmengkraan in chroom is een voltreffer.

Functioneel en stijlvol

Handenwassers zijn in de eerste plaats gebruiksvoorwerpen. Ze worden talloze keren gebruikt door je gasten en moeten praktisch en gebruiksvriendelijk zijn. Het kan niet de bedoeling zijn dat de muren na gebruik volhangen met waterdruppels.

Daarnaast wil het oog uiteraard ook wat. Een handenwasser die uit de toon valt, verknalt de look van je gastentoilet. Er zijn genoeg stijlvolle hoekmodellen verkrijgbaar die je toilet alle eer aan doen.   

Tip: Voorzie een mooie spiegel en dito handdoekhouder, zodat je gastentoilet perfect is uitgerust. Een elegante zeepdispenser en een mooi handdoekmandje maken het plaatje helemaal af. 

Handenwassers: kies het juiste materiaal

Handenwassers worden veel gebruikt. Het is dan ook belangrijk om een materiaal te kiezen dat lang meegaat en tegen een stootje kan. Bij Lafiness ben je alvast aan het juiste adres voor kwaliteitsvolle handenwassers

09 06 2015
handenwassers
Ga naar de catalogus