Puro Rimless van Lafiness: hygiënisch, functioneel & stijlvol.

Puro Rimless vormt een stijlvol element in uw badkamerinterieur.

Dit wit porseleinen hangtoilet staat garant voor een stijlvolle uitstraling en vormt binnen quasi elke badkamerinrichting een passende aanvulling. Met zijn blinde ophangsysteem creëert het die strakke look die uw badkamer net dat beetje extra geeft terwijl het ook garant staat voor het behouden van een klasse-volle uitstraling.

Onderhoud? Niet langer een hele klus.

Iedereen spendeert dagelijks wel wat tijd op het toilet en houdt er ook van dat de wc netjes onderhouden is. Al blijkt vaak dat het poetsen er van wel wat tijd in beslag neemt en dan hebben we het voornamelijk over de moeilijk te bereiken plaatsen onder de wc-rand waar niemand zich mee wil bezighouden.

Daarom introduceerde Lafiness de Puro Rimless, een van de eerste reeksen hangtoiletten in de wereld met een nieuwe spoeltechnologie die werkt zonder spoelrand waardoor het water zich beter kan verspreiden.
Hierdoor krijgen bacteriën en vuil de kans niet om zich te nestelen op verborgen plaatsen en bent u gerust van een hygiënisch en net resultaat bij elke spoelbeurt.

Het Puro Rimless hangtoilet wordt voorzien van een luxe witte toiletzitting die naast dat ze uiteraard naadloos aansluit op het strakke design en ook snel afneembaar is zodat u alle hoekjes mee kan nemen bij de poetsbeurt bovendien kan u door de integratie van een soft close toiletzitting er ook op rekenen dat het toiletdeksel geruisloos en geleidelijk dicht valt, ook raakt u de toiletzitting amper aan wat op zijn beurt ook de hygiëne ten goede komt. 

18 05 2015
Puro Rimless
Ga naar de catalogus