Creëer sfeer met de juiste badkamerverlichting!

De badkamer.. Een plek om te ontspannen?

Iedereen heeft wel eens het plezier ervaren om na het sporten, een lange werkdag of een dag buiten spelen met de kinderen even te ontspannen met een warm bad of een verkwikkende douche in de badkamer. Veel mensen missen echter een gevoel van totaal tot rust komen in de badkamer.
Veelal omdat de badkamer ook nooit is ingericht als ontspanningsruimte.. Wist u dat u de sfeer in de badkamer helemaal kan omdraaien door het gebruik van de juiste verlichting?

Kies voor het licht dat past bij uw gevoel!

Denk even aan al die kamers in uw huis zoals de woonkamer of slaapkamer waar iedereen een warm en huiselijk gevoel krijgt ... Vaak wordt dit gevoel gecreëerd door het gebruik van aangepaste verlichting of het gebruik van dimmers die de intensiteit van het licht aanpassen aan de omstandigheden of zelfs automatisch naargelang het uur van de dag ...

Beeld u even in ... Zou het niet leuk zijn dat aangename gevoel mee te nemen in de badkamer?

De juiste verlichting: LED

Door voor LED verlichting te kiezen kiest u voor badkamerverlichting die geregeld kan worden in intensiteit en dus een geheel zal vormen met de rest van uw woning.. Indien u LED verlichting dan nog combineert met een stijlvolle keuze in meubels zoals de Essenza die een moderne uitstraling heeft en haar houten uiterlijk combineert met LED verlichting en een elegante spiegel.

Daarnaast is kiezen voor LED verlichting niet enkel de juiste keuze indien u de ideale sfeer wil creëren in huis maar ook voor het energieverbruik, door LED te gebruiken bespaart u tot 17.8 keer zo veel ten opzichte van gloeilampen en zelfs tot 2.4 zoveel als de besparing die standaard spaarlampen u opleveren.

05 05 2015
Ga naar de catalogus