Genieten met z’n tweeën: ontdek de geneugtes van een duobad

Is een bad nemen het summum van genot voor jou? Dan moet je zeker een duobad overwegen. Samen met je partner beleef je een onvergetelijke en ontspannende ervaring. Duobaden combineren comfort en ruimte, en zijn verkrijgbaar in allerlei formaten en afmetingen. In dit artikel lees je er meer over!   

Samen genieten met je partner

Heerlijk romantisch genieten met je geliefde kun je perfect thuis doen. In een duobad is er plaats genoeg om comfortabel met z’n tweeën te relaxen. Met kaarslicht, een muziekje en een glaasje wijn maak er een intiem moment van. Je geniet van elkaar en je laat de dagelijkse beslommeringen achter je. Resultaat? Je voelt je als herboren!

Duobaden in allerlei uitvoeringen

Heb je een grote badkamer? Kies dan voor een vrijstaand duobad. Het vormt dé blikvanger van je badkamer en is uitnodigend. Ook in kleinere badkamers komen duobaden tot hun recht. Ze zijn namelijk ook verkrijgbaar als lig- of hoekbad.

Welke vorm je ook kiest, een duobad verdient z’n plaats in elk type badkamer: van klassiek en landelijk tot modern en design.

Duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen

Comfort is van groot belang wanneer je een bad neemt, maar duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid zijn dat ook. Zo ben je er zeker van dat je duobad lang meegaat en is het bad in een mum van tijd gepoetst. Duobaden zijn verkrijgbaar in deze materialen:

  • Acryl: voelt glad en warm aan, maar is niet krasbestendig. Veel mogelijkheden op het gebied van design.
  • Plaatstaal: heel duurzaam en krasbestendig, maar niet zo flexibel.
28 04 2015
Ga naar de catalogus