Kastruimte te weinig? Maak van je spiegel een spiegelkast

Het gebeurt maar al te vaak: je koopt nieuwe spullen en beseft later dat je eigenlijk geen plaats hebt om ze op te bergen. Een nieuwe parfum, nieuwe douchegel, nieuwe shampoo, … Deze spullen hebben allemaal een plaatsje nodig. Met een spiegelkast is je nijpend plaatsgebrek van de baan. Je hebt een extra kast om je spullen op te bergen en kan nog altijd snel een blik in de spiegel werpen voordat je vertrekt. Ontdek nog meer voordelen van spiegelkasten! 

Creëer ruimte met een spiegelkast

Elke badkamer heeft een spiegel nodig. Mensen gebruiken het om make-up aan te brengen, zich te scheren, lenzen in te brengen en te controleren hoe ze eruit zien. Het huis verlaten zonder in de spiegel te kijken? Geen goed idee!

 

Heb je te weinig opbergruimte in je badkamer? Of plaats je altijd al je spullen op de wastafel? Dan is een spiegelkast dé oplossing. Je behoudt je spiegel en daarbij creëer je meer opbergruimte: een absolute win-winsituatie! Bijgevolg heb je ook altijd al je spullen dicht bij jou, wat het comfort in je badkamer verhoogt.

 

Spiegelkasten voor elke stijl

Spiegelkasten zijn beschikbaar in verschillende maten, voor kleine én grote badkamers. Heb je een moderne badkamer of eerder een klassieke ruimte? Kies een spiegelkast in jouw stijl. Je hebt de keuze uit verschillende modellen zodat je spiegelkast perfect past bij de rest van je badkamermeubelen. Bovendien zijn deze spiegelkasten stijlvol en geven ze een extra ‘touch’ aan je badkamer. Het is ook een goed idee om spiegelkasten met ledverlichting te overwegen. De lampen produceren een mooi, natuurlijk licht en zijn uiterst energiezuinig.

 

Een spiegelkast installeren

Ben je een ‘handige harry’? Dan is een spiegelkast installeren kinderspel voor jou. Maar ook voor anderen is de installatie van een spiegelkast vrij eenvoudig. Neem je boormachine en waterpas in de aanslag en begin eraan. Weet je niet waar je moet starten? Dit filmpje is een handig hulpmiddel. Het toont je stap voor stap hoe je je spiegelkast perfect ophangt en een topresultaat behaalt. 

06 02 2015
Ga naar de catalogus