Energiezuinige verlichting, een opluchting voor de portemonnee

Zowel vrouwen als mannen brengen heel wat uren door in de badkamer. Je kan er helemaal tot rust komen en ontspannen tijdens een bad of douche. Om je klaar te maken heb je natuurlijk genoeg licht nodig, maar om je te ontspannen is gezelligheid troef. Je badkamerverlichting moet dus aangepast zijn aan je noden. Verlies natuurlijk je portemonnee niet uit het oog en kies voor energiezuinige verlichting.

Badkamerverlichting die je doet wegdromen

Badkamerverlichting moet aan enkele zaken voldoen. Aangezien het een vochtige ruimte is, moet je rekening houden met de veiligheid. Kies lampen die speciaal gemaakt zijn voor de badkamer en dus vochtbestendig zijn. Ga daarnaast op zoek naar verlichting die bij de stijl van je badkamer past. Bij een moderne badkamer hoort moderne verlichting.

 

Je verlichting moet in de eerste plaats functioneel zijn zodat je ’s morgens voldoende ziet tijdens het scheren of maquilleren. Sfeerverlichting bezorgt je de ontspanning die je verdient. Je hebt keuze tussen hanglampen, spots, wandlampen, spiegelverlichting, verlichting aan badkamerkasten, … De badkamerspiegel met verlichting combineert sfeer met functionaliteit. Een bad nemen terwijl enkel de spiegel voor wat licht zorgt, is volop genieten.

 

Kies voor energiezuinige verlichting

Ledverlichting is de meest energiebewuste keuze. Dat komt niet alleen je portemonnee, maar ook de natuur ten goede. Ledverlichting zet energie efficiënt om naar licht, waardoor ze minder elektriciteit verbruiken. Bovendien hebben deze lampen vaak een langere levensduur dan gewone lampen. Je moet ze dus minder snel vervangen, waardoor je op lange termijn opnieuw geld bespaart. In tegenstelling tot spaarlampen geven deze lampen onmiddellijk veel licht. Niets dan voordelen dus.

27 01 2015
Energiezuinige verlichting, een opluchting voor de portemonnee
Ga naar de catalogus