Porselein in de badkamer: stijlvol, degelijk en hedendaags

Porselein is en blijft een vaste waarde in de badkamer. Tegenwoordig zijn er hedendaagse porseleinen wastafels, wc-potten en ook badkameraccessoires verkrijgbaar. De troeven van porselein? Het is een degelijk, stijlvol en veelzijdig materiaal. 

Porseleinen wastafels passen bij verschillende stijlen

Porselein in de badkamer is een logische keuze. Het is namelijk een materiaal van topkwaliteit dat zowel rust als elegantie uitstraalt. Bovendien kan je er vele kanten mee uit. Ronde vormen, strakke lijnen, originele designs: het is allemaal mogelijk. Dat verklaart waarom porseleinen wastafels zo populair zijn. Ze passen niet alleen in klassieke badkamers, maar vinden ook hoe langer hoe meer hun weg naar moderne en strakke badkamers.

Porselein in de badkamer: ideaal voor het toilet

Zijn degelijkheid maakt van porselein hét ideale materiaal voor je wc-pot. Toiletten worden heel veel gebruikt en moeten dan ook tegen een stootje kunnen. Bovendien heeft een porseleinen wc-pot een bijzondere en in het oog springede look. Tel daarbij ook nog eens het onderhoudsgemak en je bent helemaal overtuigd.

Porseleinen badkameraccessoires voor de échte fans

Ben je een echte fan van porselein en wil je een badkamer met een authentiek en typisch Britse look? Dan kan je de stijl volledig in je badkamer doortrekken en ook porseleinen badkameraccessoires in huis halen. Een porseleinen zeepschaal, parfumflesje, zakdoekendoosje of prullenmand? Met de nodige accessoires straalt je badkamer één en al klasse uit. Bovendien zorgen badkameraccessoires voor extra comfort in je badkamer.    

Tip: met porseleinen badkamerhendels voeg je nog een extra toets toe! 

13 01 2015
Ga naar de catalogus