Combineer eindeloos met de Element badkamerkasten

Handdoeken, tandenborstels, make-up, scheergerief, zeepflacons, … In de badkamer gebruik je allerlei spullen die je natuurlijk ook ergens kwijt moet kunnen. Dankzij de Element badkamerkasten van Lafiness kan je alles netjes opbergen. In het gamma vind je verschillende modellen om leuk mee te combineren. Bovendien zien ze er ook nog eens elegant en stijlvol uit.

Kolomkasten: handig en stijlvol


Kolomkasten zijn een must in zowat elke badkamer. Ze zien er elegant uit en zijn ook erg praktisch. Bovendien nemen ze niet veel plaats in beslag, ideaal dus voor compacte badkamers. In het Element-gamma vind je een kolomkast met twee softclose deuren. Ze is witgelakt en heeft de volgende afmetingen: 30 cm (breedte), 26 cm (diepte) en 145 cm (hoogte).

Spiegelkasten: superhandig voor kleine spullen


Heb je ook allerlei kleine badkamerspullen op je wastafel staan? Dan is het hoog tijd om een spiegelkast in huis te halen. Tandpasta, make-up, tandenborstels, … je kan het er allemaal in kwijt. Bovendien heb je de spullen altijd bij de hand, wat het comfort in de badkamer alleen maar vergroot. Als finishing touch kan je boven een spiegelkast een mooi armatuur plaatsen.

De troeven van hangende badkamerkasten


Hangende badkamerkasten zijn ook erg populair. In combinatie met een kolomkast vormen ze een mooi en stijlvol geheel. In onze Element-collectie vind je een hangend badkamermeubel (breedte: 80 cm) dat is uitgerust met een softclose schuiflade en een wastafel met overloop (in polybeton). Met de juiste badkamerspiegel tover je je badkamer om in een mooie en comfortabele ruimte.

Meubelset met spiegel en wastafel


Pak je het liever wat kleiner aan? Kies dan onze meubelset:

  • spiegel: 40 cm (breedte) x 70 cm (hoogte)
  • wastafel met onderkast: 40 cm (breedte), 22 cm (diepte) en 60 cm (hoogte)
  • de deur is uitgerust met een push-systeem
18 11 2014
Element badkamerkasten: comfortabel, elegant en praktisch.
Ga naar de catalogus