Deze badkameraccessoires moet je hebben

Een handdoekrekje, zeephouder of toiletborstelset: ook de details zijn van tel in je badkamer. Badkameraccessoires kunnen je zorgvuldig ingerichte badkamer maken of kraken. Neem dus je tijd voor deze ‘kleinigheden’ en ga voor een groots resultaat. 

Badkameraccessoires: details die het verschil maken

Een moderne badkamer combineert stijl en comfort met als doel het wellness-gevoel van de sauna of het beautycenter thuis op te roepen. Maar dat lukt alleen maar als elk detail klopt. Kies je badkameraccessoires dus zorgvuldig uit en hou altijd rekening met het totaalplaatje. Je zult ervan versteld staan hoezeer ze de look-and-feel van je badkamer beïnvloeden.

Het handdoekrekje

Kies je een ringhanddoekdroger naast de wastafel, een dubbele, beweegbare handdoekhouder of hou je meer van een klassiek handdoekrekje? Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

De zeephouder

Elke badkamer heeft meerdere zeephouders nodig: een (of meerdere) naast de wastafel en een in de doucheruimte of aan het bad. Een zeephouder met schaaltje staat bijzonder stijlvol in de klassieke badkamer, een sober zeepmandje is meer iets voor de moderne, minimalistische badkamer, terwijl een luxueuze zeepverdeler zich in elke stijl thuisvoelt. Laat je leiden door je persoonlijke voorkeur en kies een model dat goed past bij het interieur.

Toiletpapierhouders

Ook op het vlak van toiletpapierhouders heb je tegenwoordig keuze zat. Een mooi verchroomde rolhouder of een volledige WC-set, inclusief borstel- en papierhouder: aan jou de keuze!

Diverse badkameraccessoires

Hou je keuze beperkt tot één merk en één of maximum twee modellen. Het is een eenvoudige tip die de eenheid binnen je badkamer versterkt en het totaalplaatje sterker maakt. Kies ook niet té veel accessoires, maar ga enkel voor wat je écht nodig hebt. Een bont allegaartje hoeft het niet te worden. Een bekerhouder in porselein, bijvoorbeeld, staat prachtig in een klassieke badkamer, maar hangt wat verloren in een landelijk interieur. Kies dus verstandig in functie van je stijl én je behoeften.

21 10 2014
Ga naar de catalogus