Terug in de tijd met een retrobad: heerlijk genieten

Hou je van retro en wil je die stijl ook in je badkamer laten terugkomen? Dan mag een retrobad niet ontbreken. Het roept de tijd van weleer op en geeft je badkamer een originele en authentieke look. Wat zijn de troeven van retrobaden en hoe maak je een doordachte keuze? Wij zetten het op een rijtje. 

Retro in de badkamer

Retro is een stijl die trends en modieuze aspecten van vroeger doet heropleven. Je ziet retro veel terugkomen in meubels, kleding en accessoires. Maar ook in de badkamer kan je deze stijl perfect toepassen. Retrobadkamermeubels worden vrij veel als accent gebruikt. Ook retroaccessoires geven je badkamer een speciale uitstraling. Als je een stap verder wil gaan, trek je de retrostijl gewoon door in je hele badkamer. En daar hoort dan uiteraard een retrobad bij.

Retro vs design

Wie retro zegt, zegt design. De stijlen liggen dicht bij elkaar, maar verschillen toch enigszins. Terwijl design geassocieerd wordt met strak en modern, biedt retro altijd een karakteristieke en authentieke toets. En dat maakt het net zo bijzonder!

Retrobad in verschillende kleuren en formaten

Een vrijstaand bad op pootjes is op-en-top retro en ideaal om in een grote badkamer te plaatsen. Heb je een kleine badkamer? Ook dan kan je een retrobad plaatsen, bijvoorbeeld in de hoek van de ruimte. Retrobaden zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Op die manier kan je de kleur kiezen die perfect bij je badkamermeubels en accessoires past. Een opvallende kleur is perfect om een opvallend accent aan te brengen.

Retrobaden in combinatie met andere stijlen

Heb je een moderne of klassieke badkamer en wil je gedurfd uit de hoek komen? Ook dan is een retrobad iets voor jou. Je bad wordt dan een echte blikvanger die je badkamer naar een hoger niveau tilt.
 
Retrobaden zien er dan wel wat verouderd uit, maar vergis je niet, ze zijn wel degelijk gemaakt van de modernste materialen. Bovendien zijn ze voorzien van hoogtechnologische snufjes. Als je een retrobad in huis haalt, sla je twee vliegen in één klap: comfort én karakter!

10 10 2014
Ontdek de charme van een retrobad
Ga naar de catalogus