Het watervaleffect in je badkamer dankzij een cascade kraan

Een ‘watervalgevoel’ wanneer je onder de douche staat of een bad neemt? Dat is op-en-top genieten! Het kan werkelijkheid worden als je een cascade kraan installeert. Cascade kranen zijn heel breed en het water valt letterlijk op je hele lichaam. Een cascade kraan past in de wellnesstrend die volop in opmars is in hedendaagse badkamers. 

Genieten, maar met mate

Iedereen droomt er wel eens van om in openlucht onder een waterval plaats te nemen. Wie weet heb je het al eens geprobeerd in een wellness-centrum? Dankzij een cascade kraan kan je die sensatie ook in je eigen badkamer ervaren. Hou er wel rekening mee dat cascade kranen heel wat water verbruiken. Genieten is dus de boodschap, maar met mate!

Cascade kranen zijn elegant en trendy

Cascade kranen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Doorgaans kiezen levensgenieters voor een verchroomde kraan. Ze worden in de muur ingebouwd en zijn een lust voor het oog. Dit type kranen zijn vooral in trek bij mensen die zowel van wellness als van design houden. Om die reden tref je ze ook veel aan in moderne en trendy badkamers. Bovendien past een cascade kraan in het bad en de douche.

Cascade kraan past binnen complete wellnessbeleving

Je kan een cascade kraan ook combineren met een regendouche. Op die manier kan je afwisselen tussen de twee en is het dubbel genieten. Als je ook nog eens een hammam en een jacuzzi plaatst, wordt je wellnesservaring helemaal compleet.

Duurzaamheid en onderhoud

Het design is uiteraard belangrijk, maar de degelijkheid van een cascade kraan is dat ook. Kies voor een kraan die tegen een stootje kan en duurzaam is. Let er ook op dat de kraan op de juiste manier wordt geïnstalleerd en besteed voldoende aandacht aan het onderhoud. Zo heb je er extra lang plezier van!

02 09 2014
cascade kraan
Ga naar de catalogus