Toilet- en badkameraccessoires: een handdoekring als finishing touch

Wil je een perfect uitgeruste badkamer? Dan mogen de nodige badkameraccessoires niet ontbreken. Een handdoekring is zo’n accessoire dat tegelijk functioneel en esthetisch is. In elk toilet en iedere badkamer heb je een handdoekje nodig. En handdoekringen kan je tegenwoordig in allerlei uitvoeringen en materialen verkrijgen. Ze voegen zonder twijfel een extra toets toe aan de inrichting van toilet en badkamer.

Handdoekringen in allerlei stijlen

Een ronde handdoekring, een vierkante of een rechthoekige? Volledig of halfopen? Het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Je vindt dus zeker een exemplaar dat bij je persoonlijke smaak en je eisen past.
Heb je een moderne, landelijke of design badkamer? Handdoekringen zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen en tillen je badkamer of toilet naar een hoger niveau. Ze vormen een mooi geheel met het kraanwerk en andere accessoires.

Badkameraccessoires met een optimale prijs-kwaliteitverhouding

Een handdoekring moet er fraai uitzien en je badkamer een extra toets bezorgen. Maar daarnaast is de degelijkheid een belangrijke factor. Het heeft weinig zin om een exemplaar in huis te halen dat binnen de kortste keren dienst weigert of versleten is. Net zoals bij andere badkameraccessoires moet je dus op de degelijkheid letten en voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding gaan. Zorg er ook voor dat de handdoekring op de juiste manier tegen de muur wordt geplaatst.

Toilet- en badkameraccessoires: een waaier aan mogelijkheden

Een handdoekring maakt deel uit van een uitgebreide collectie toilet- en badkameraccessoires. Welke andere accessoires maken je badkamerinrichting volledig?

  • Tandenborstelhouder
  • Zeepschaaltje
  • WC-borstelhouder
  • Drinkglas
  • Badgreep
  • Toiletpapierhouder
  • Haakjes voor handdoeken of badjassen

Toilet- en badkameraccessoires zijn op het eerste gezicht misschien maar details, maar ze maken wel degelijk een verschil. Verlies ze dus zeker niet uit het oog!

20 06 2014
badkameraccessoires
Ga naar de catalogus