Een bubbelbad kopen? Ga voor optimaal genot in je badkamer!

Wil je volop genieten in je badkamer en volledig tot rust komen? Dan moet je een bubbelbad kopen. Op de genotsladder staat een bubbelbad of jacuzzi een trapje hoger dan een bad of douche. Dankzij de waterjets is het heerlijk relaxen, wordt je lichaam gemasseerd en de bloedsomloop gestimuleerd.  

Het lumineuze idee van Roy Jacuzzi

Een bubbelbad is afgeleid van het woord ‘jacuzzi’, wat eigenlijk een merknaam is. Het werd in 1956 door ene Roy Jacuzzi uitgevonden. Hij zocht een middel om de reuma van zijn zoon te bestrijden en kwam tijdens zijn zoektocht te weten dat de bubbels een heilzaam effect hadden op het lichaam van zijn zoon. Jacuzzi was zich bewust van het succes van zijn ontwerp en verkocht het aan ziekenhuizen en scholen.

Op-en-top genieten dankzij een bubbelbad

Jacuzzi besefte de impact van zijn ontdekking waarschijnlijk niet helemaal, maar hij was wel degelijk iets unieks op het spoor gekomen. Een bubbelbad kopen, betekent in de eerste plaats relaxen. Maar er zijn nog andere troeven:

  • Energie tanken.
  • Spieren ontspannen.
  • Verwijden van de bloedvaten.
  • Stimuleren van de bloedcirculatie.
  • Bestrijden van hoofdpijn, gewrichtspijn en chronische rug-, nek- of schouderklachten.

Kies het juiste type massage

Bubbelbaden maken gebruik van twee soorten massages: hydromassage of massage door waterbubbels. Als je kiest voor waterbubbels kan je volop ontspannen en relaxen. Wil je een stapje verder gaan en de kaart van de therapeutische werking trekken? Dan ga je best voor hydromassage. Hydromassage heeft al bewezen dat het helpt om reuma, spierpijn, gewrichtsontstekingen en sportblessures te bestrijden.

Bubbelbaden in verschillende formaten en uitvoeringen

Een bubbelbad kopen doe je voor het leven. Denk dus vooraf goed na over wat je precies wilt. Bubbelbaden zijn verkrijgbaar voor 1, 2, 3 en zelfs tot 6 personen. In de badkamer worden meestal modellen voor 1 of 2 personen verkocht. Heb je een grote badkamer? Dan is een vrijstaand bubbelbad ideaal. Welk model je ook kiest, de waterjets zorgen voor een heerlijk masserend effect!

22 04 2014
bubbelbad kopen
Ga naar de catalogus