Waarom kiezen voor een design douchebak?

Onder de douche moet je in de eerste plaats genieten, maar het oog wil ook wat. Wil je van je douche een blikvanger maken in je badkamer? Ga dan voor een design douchebak. Hij tilt je badkamer naar een hoger niveau en zorgt voor een aparte toets in de badkamer.  

Badkamer wordt wellness-oord

Een douche is al lang niet meer gewoon een plek om je snel te wassen. Hij volgt de badkamertrends en past hoe langer hoe meer in het wellness-concept. Badkamers worden echte oorden van rust waar het heerlijk genieten is. Omdat we er meer tijd doorbrengen, wordt er ook aan de inrichting veel aandacht besteed. Meer en meer mensen kiezen voor een design badkamer wat tot uiting komt in de keuze van de badkamermeubels, het bad en de douche.

Design douchebak voor ieder type badkamer

Bij een design badkamer hoort een design douche en logischerwijs een design douchebak. Design douchebakken zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en formaten. Ze passen zowel in grote als kleine badkamers en geven je badkamer net die extra mooie toets. Als je een design douchebak kiest, hoef je niet in te boeten aan comfort en kwaliteit. Integendeel zelfs!

Duurzaamheid en kwaliteit

We spenderen heel wat tijd onder de douche. Een douchebak moet dan ook aan strenge eisen voldoen. Kies voor een duurzaam en kwaliteitsvol model dat je jarenlang doucheplezier bezorgt. Het zou zonde zijn als je je douchebak binnen de kortste keren moet vervangen. Het zadelt je alleen maar op met extra kosten en kopzorgen.

De troeven van acryl douchebakken

Design douchebakken zijn verkrijgbaar in allerlei materialen. Ook hier speelt de stijl van je badkamer een doorslaggevende rol. Niet alle materialen passen bij eender welke stijl. Een uitzondering hierop is acryl. Acryl douchebakken komen in elk type badkamer tot hun recht. Ze zijn niet alleen elegant, maar ook degelijk en onderhoudsvriendelijk. De ideale keuze dus, ook als je voor een design douchebak opteert!

27 03 2014
Design Douchebak
Ga naar de catalogus