Douchewandbekleding: welk materiaal scoort het best?

Heb je een douche geïnstalleerd en ben je op zoek naar douchewanden? Of zijn ze aan vervanging toe? Dan moet je om te beginnen beslissen welk materiaal je gebruikt. Veel mensen die een inloopdouche installeren, laten de wanden betegelen. Maar dikwijls wordt daarbij het praktische aspect uit het oog verloren. Een goed alternatief zijn acryl douchewanden. Die blinken uit in onderhoudsgemak en zien er bovendien erg stijlvol uit.

Inloopdouche: tegels of niet?

Tegels hebben een aparte look en geven je badkamer extra cachet. Maar heb je alle pro’s en contra’s op een rijtje gezet? Veel mensen staan er niet bij stil, maar er loeren wel degelijk gevaren om de hoek. De voegen tussen de tegels kunnen verkleuren en het risico op schimmelvormingis reëel. Allebei aspecten die je bij het plaatsen van een inloopdouche niet uit het oog mag verliezen. Anders riskeer je opgezadeld te geraken met extra kosten en veel bijkomend werk.

Acryl douchewanden: duurzaam, mooi en onderhoudsvriendelijk

Wil je het jezelf gemakkelijk maken? En kies je liever het zekere voor het onzekere? Kies dan voor acryl douchewanden. Wat zijn nu precies de troevenvan acryl douchewanden?

  • Ze zien er glad en elegant uit.
  • Ze zijn heel duurzaam.
  • Ze kunnen tegen een stootje.
  • Ze zijn heel onderhoudsvriendelijk.

Bovendien, en zeker niet minder belangrijk, past acryl bij ieder type badkamer: van klassiek en landelijk tot design en hypermodern.  

Kies voor de afwerking tot slot het juiste kraanwerk en je douche combineert het beste van twee werelden: elegantie en functionaliteit!

07 03 2014
douchewanden
Ga naar de catalogus